Kamperen in Denemarken

In Denemarken kun je kamperen op campings met uitzicht. Of je nu kampeert in een tent, een trekkershut, een camper of een caravan, je merkt altijd dat de kwaliteit op de Deense campings absoluut tot de beste in Europa behoort. Laat je inspireren door één van de 19 GRATIS (camper)routes! Lees meer over kamperen met kinderen of kamperen aan zee!

Bekijk de kampeeraanbiedingen voor de maand mei!

Houd je van fietsen tijdens je (kampeer)vakantie? Laat je dan inspireren door één van de nieuwe Panoramaroutes: 26 'rondjes', mét uitzicht!

Ontdek Denemarken met je camper!

De Camping Key Europe pas kost 110 DKK en je kunt de pas van te voren online kopen via de Deense Campingraad.  

Wist je dat je uit bijna 450 campings in Denemarken kunt kiezen?

Wat kost een gemiddelde kampeervakantie in Denemarken?

Vakantie vieren op een camping is ideaal voor kinderen. Er is volop ruimte om te spelen en vriendjes te ontmoeten. Vind hier de perfecte gezinscamping door te selecteren op faciliteiten die jij belangrijk vindt voor jullie vakantie. Veel vakantievoorpret!

Drie Nederlandse stellen die graag kamperen in Denemarken zijn onlangs geïnterviewd. Ze geven hun mening over Denemarken, de campings en de vele activiteiten. Veel kijkplezier!

 

 

 

Beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Lees meer over kamperen in Denemarken!

Ook als je geen eigen tent of caravan hebt, kun je kamperen op een Deense camping. Op veel campings zijn kampeerhutten beschikbaar.

Geef meer pit aan je campingvakantie met activiteiten voor de hele familie.

Het Deense landschap is natuurrijk en gevarieerd - en nooit ver weg. Je bent bijvoorbeeld nooit verder dan 50 km verwijderd van de zee en de Deense kust. 

Hier kun je een selectie maken van Deense campings die over WIFI beschikken.

Vadehavs Camping (408), Foldingbro Camping (479), Ringkøbing Camping (564), Jelling Family Camp (609), Fårup Sø Camping (610), Vammen Camping (792), Camping Ulbjerg (796), Attrup Camping (868), Ertebølle Strand Camping (933), Bunken Strand Camping (988)

Share this page