Vakantiepark in Denemarken

Gezinsvakantie in een vakantiepark

Het concept van het vakantiepark is een perfecte combinatie van een hotel en een vakantiehuis. In ieder geval is er alles wat een gezin zich tijdens een vakantie wenst.

Holiday cottage

Geweldige locaties

De meeste Vakantieparken in Denemarken liggen op een steenworp afstand van zee. Maar ook in het Deense binnenland zijn er vakantieparken. Eigenlijk zijn water en zee in Denemarken altijd dichtbij.  De parken zijn veilig omdat ze veel verschillende activiteiten onder één dak bieden.

Lalandia

Veel comfort

Je vakantie-accommodatie kan een appartement zijn, maar ook een vrijstaand huis met eigen terras en balkon. In de regel is de accommodatie geschikt voor 4 tot 8 mensen. Tot de goede, uitgebreide en praktische standaarduitrusting behoren onder meer kleurentelevisie, goede bedden en vaak ook nog telefoon.
Beddengoed en hand- en theedoeken kunnen in het vakantiepark worden gehuurd, maar je kunt ze ook zelf meenemen. ’t Is maar wat je wilt.
De keuken is goed uitgerust met alles wat voor goed keukenwerk noodzakelijk is tot en met een koffiezetapparaat toe. En om het gemakkelijk te maken is er een afwasautomaat.

Share this page