LEGOLAND®

Ontdek LEGOLAND® - te land, ter zee en in de lucht!

Ga mee op een spannend avontuur in Ghost – The Haunted House: sluip binnen in het spookhuis waar het wemelt van de vampiers, spoken en monsters. Jaag op spoken in de betoverde spiegeldoolhof en maak kennis met 'The Crazy Scientist' en zijn krankzinnige experiment, waarbij je samen met je familie een vliegend avontuur beleeft... met een onverwachte afloop! Je kunt je ook verheugen op het weerzien met alle bekende en geliefde LEGOLAND-attracties. Houd het hoofd koel terwijl je op een sneeuwscooter pijlsnel over de Polar X-plorer roetsjbaan suist. De koude rillingen lopen je over de rug tijdens de unieke, verticale val van 5 meter. Bezoek een kolonie van springlevende pinguïns in Penguin Bay. Ga op ontdekking in het fascinerende Miniland en beleef een ongelooflijke wereld – helemaal gebouwd van LEGO® stenen! Rooster een zelfgemaakt broodje met het indianenopperhoofd. Houd het hoofd koel en je wapen warm, en baan je een weg door de griezelig spannende TEMPEL, op jacht naar verborgen schatten. Reis per onderzeeboot naar een wereld van haaien en reuzenkrabben in de Atlantis by SEA LIFETM attractie. Neem ook zwemspullen en een ooglapje mee, en stort je in de (zee)slag in de Pirate Lagoon. LEGOLAND biedt vaart, actie en spanning voor het hele gezin. Dit seizoen wachten er meer dan 50 spannende attracties en een heleboel leuke events op jullie. Tot ziens in een geweldig seizoen in 2014!

LEGOLAND is makkelijk te bereiken per auto (ca. 700 km vanaf Utrecht) of per vliegtuig (1 uur vliegen vanaf Schiphol). 

Evenementen

Elk jaar zijn er ook diverse shows en evenementen in LEGOLAND, zoals de STAR WARS DAGEN, FALCK DAG en HALLOWEEN.

Kijk voor actuele data en een overzicht van alle evenementen op de website van LEGOLAND

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden van het park en de attracties op de website van LEGOLAND

Entreeprijzen

 Klik hier voor actuele prijsinformatie

Hotel LEGOLAND®

De beste minivakantie ooit – midden in LEGOLAND®
Een fantastische belevenis voor het hele gezin – een minivakantie in Hotel LEGOLAND®! Treed binnen via de door draken bewaakte ingang en het LEGO® avontuur kan beginnen, met spannende themakamers, speelplekken en allerlei activiteiten voor kinderen! Geef de fantasie de ruimte in ons hotel, en kom weer thuis met onvergetelijke vakantieherinneringen.

Vanuit het 4-sterren Hotel LEGOLAND is er directe toegang naar LEGOLAND. Sluit een onvergetelijke dag af met een heel bijzondere overnachting! De hotelkamers bieden onbegrensde mogelijkheden voor spelen met LEGO® stenen. Hier is voor elk wat wils, met spannende en prachtig ingerichte themakamers en kamers met uitzicht over het park. Er zijn ook een prima à-la-carte- en een buffetrestaurant, fitnessfaciliteiten en gratis toegang tot het zwembad van Billund, naast de hoofdingang van het hotel.

LEGOLAND® Holiday Village

Familievakantie in het LEGOLAND®-vakantiedorp 'Holiday Village'
Direct naast het LEGOLAND® park ligt het nieuwe LEGOLAND® Holiday Village, een sfeervol vakantiedorp voor het hele gezin, met een herberg, hutten, een camping en leuke activiteiten.
Woon als echte cowboys in een van de stoere wildwesthutten, of als piraten in een van onze familiekamers. U kunt uiteraard ook uw eigen caravan of tent meebrengen en genieten van de vele activiteiten en faciliteiten op de camping. LEGOLAND Holiday Village biedt verder een LEGO® winkel, speelplaatsen, een kinderboerderij met dieren, kampvuurplaatsen en winkelmogelijkheden. Er is ook een piratenrestaurant waar u terecht kunt voor een uitgebreid, lekker ochtendbuffet of voor het avondeten. Voor liefhebbers van waterpret liggen het zwemparadijs Lalandia en het zwembad van Billund dicht in de buurt. Ga met het hele gezin op vakantie in LEGOLAND® Holiday Village. Er is voor elk wat wils.

 

Share this page

Kaart van LEGOLAND®