The Protectors

Meer Deense series

Misdaad drama's zijn een echte Deense specialiteit. Niet alleen heeft Denemarken The Killing en Borgen gebracht, het land is ook verantwoordlijk voor het winnen van vijf andere Emmy-winnende dramaseries. Veel van hen zijn Scandinavische misdaaddrama's. Lees verder voor de beste Deense series die er op dit moment zijn...

Dicte

Dicte Svendsen is de nieuwe crime-lady! Na haar scheiding verhuist Dicte Svendsen met haar tienerdochter Rose van Kopenhagen naar haar geboortestad Aarhus, om een nieuwe start te maken. Ze vindt er een baan als misdaadjournalist. Dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid slaagt Dicte er in om gecompliceerde misdaden sneller op te lossen dan het lokale rechercheteam. Dicte speelt zich af in Aarhus, Denemarken. Sinds eind juli 2013 is Dicte deel 1 beschikbaar op DVD.

Those Who Kill

Hoe vergroot je de pakkans van een levensgevaarlijke crimineel? Door je volledig in te leven in zijn lugubere fantasieën. op deze manier kun je het patroon van de meest verschrikkelijke gruweldaden achterhalen en de seriemoordenaar net even een stap voor zijn. Bij de speciale politie-eenheid van Kopenhagen zijn rechercheur Katrine Jensen en profiler Thomas Schaeffer experts. Ze duiken in het brein van de dader en vergen het uiterste van zichzelf. Deze thriller wordt verkocht in meer dan 25 landen en een Amerikaanse remake van de serie is in de maak. 

Share this page