Denemarken op de Vakantiebeurs

Kom langs op de Denemarken-stand op de Vakantiebeurs en laat je inspireren voor een vakantie naar Denemarken! We ontmoeten je graag in de Jaarbeurs Utrecht van 13 t/m 17 januari 2016, waar wij samen met onze Nederlandse en Deense partners je alles over ons favoriete vakantieland willen vertellen. De vakantiebeurs is geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 (vrijdag tot 20:00). Voor meer informatie ga je naar www.vakantiebeurs.nl.

 

 

Bezoek het Scandinaviëplein!

Naast onze Denemarken-stand kun je ons tijdens de Vakantiebeurs voor het eerst ook op het Scandinaviëplein vinden. Samen met Zweden en Noorwegen presenteren we op het Scandinaviëplein iconen waarmee je onder andere op de foto kan. Ontmoet hier echte Vikingen die demonstraties zullen geven van historische ambachten, zoals smeden, bronsgieten, glazen kralen maken, tingieten en houtbewerking.

Kom en ontmoet onze Vikingen uit het Ribe VikingeCenter!

NIEUW: Kidskompas Denemarken

Op de Vakantiebeurs werd het eerste exemplaar van het nieuw verschenen boekje 'Kidskompas Denemarken' aan VisitDenmark overhandigd! De keuze voor Denemarken was snel gemaakt. Dit land staat namelijk bekend als meest kindvriendelijke vakantieland in Europa. 

Onze partners

Maak op de Denemarken-stand kennis met onze partners. Zij kunnen je alles vertellen over hun producten.