Denemarken op de Vakantiebeurs

KOM langs op de Denemarken-stand (hal 10, standnummer A.022) op de Vakantiebeurs, waar wij samen met onze Nederlandse en Deense partners je alles over ons favoriete vakantieland willen vertellen met dit jaar de 'Deense kust' als thema. In Denemarken bevindt je je namelijk nooit verder dan 50 km van de kust, waardoor je de keus hebt uit een gevarieerd aanbod stranden. Doe ook mee aan diverse winacties en laat je inspireren voor een vakantie naar Denemarken! We ontmoeten je graag in de Jaarbeurs Utrecht van 14 t/m 18 januari 2015. De vakantiebeurs is geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 (vrijdag tot 20:00). Voor meer informatie ga je naar www.vakantiebeurs.nl.

 

 

Deense prijsjes

Op onze stand (Hal 10, A.022) willen wij je een klein stukje Denemarken laten zien. Laat je informeren en inspireren door een medewerker van VisitDenmark of één van onze Denemarken-specialisten. Bovendien kun je je geluk beproeven door deel te nemen aan diverse winacties.

Ansichtkaartenactie

Bedankt voor je deelname aan de wedstrijd! De winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.

Laat je inspireren door persoonlijke reisverhalen

Presentatie René Pluijm op vrijdag 16 januari

Op vrijdag 16 januari geeft culinair avonturier en tv-presentator René Pluijm op de Vakantiebeurs een lezing over Denemarken en de streek Djursland in het bijzonder. De lezing vindt vijf keer plaats, tussen 12 en 17 uur, op het Actief Plein en op het Samen Plein. Mensen die de lezing van René Pluijm op de Vakantiebeurs bijwonen, krijgen na afloop het receptenboekje 'De Smaak van Denemarken' mee naar huis. 

Bezoek de presentatie en ontvang dit gratis boekje

Onze partners

Maak op de Denemarken-stand kennis met onze partners. Zij kunnen je alles vertellen over hun producten.