Skanderborg-kanovaren-Merenhoogland-Denemarken

Silkeborg, Skanderborg & Ry: Merenhoogland

Wist je dat je geweldig kunt kamperen in het Merenhoogland? En een bijkomend voordeel is dat het gebied in de directe nabijheid is gelegen van Aarhus, Europese Culturele hoofdstad van 2017!

VisitJuelsminde-Denemarken

VisitJuelsminde: fjorden, legendes en trollen

Welkom in een avontuurlijke regio met kasteelruïnes, legendes over heksen, ridders, trollen en historische bezienswaardigheden. Geniet van een zee, twee fjorden en de enige rivier in Denemarken! 

Vesthimmerland: Limfjord, ruimte & volop natuur

Altijd al gedroomd  van een vakantie aan een fjord? Kies dan voor een vakantie in vakantiepark van Dayz bij LandalGreenparks Rønbjerg, gelegen aan de Limfjord in Noord-Jutland. 

Rubjerg Knude in de Top van Noord-Jutland

Noord-Jutland: brede stranden & wandelende duinen

Noord-Jutland is een bijzondere omgeving waar veel te zien en te doen is voor gezinnen! Brede stranden, wandelende duinen en leuke attracties!

Nationaal Park Molsbjerg in Djursland

Djursland: kindvriendelijke stranden & attracties

De streek Djursland in het oosten van Jutland is een echte familiebestemming. Ga een dagje naar het strand of laat je verrassen door de vele avontuurlijke attracties en bezienswaardigheden.

Møns Klint

Copenhagen Coast & Countryside

Beleef een heerlijke vakantie in de 'achtertuin' van Kopenhagen en vaar met Scandlines naar het eiland Lolland. Vanaf hier zijn de eilanden Falster, Møn en Seeland makkelijk per auto bereikbaar!

LEGOLAND® in Denemarken

LEGOLAND®

Midden in Jutland, in het plaatsje Billund, ligt het wereldberoemde LEGOLAND® park op slechts acht uurtjes rijden vanaf Utrecht!

Hvide Sande in Denemarken

Hvide Sande: standvakantie aan zee & fjord

Hvide Sande, aan de westkust van Jutland, ligt tussen de Noordzee en de Ringkøbing Fjord. De windrijke Noordzeestranden lenen zich uitermate goed voor een heerlijke (actieve) strandvakantie.

Historisch centrum Dybbol Banke in Zuid-Jutland

Dichtbij: Zuid-Jutland

Een heerlijke bestemming vol historie en ideaal voor een vakantie met kids! Het gebied van Zuid-Jutland strekt zicht uit van kust tot kust slechts 600 kilometer rijden vanaf Utrecht!

Vakantiehuis aan zee in Denemarken

Vakantiehuizen

Vakantie aan zee? Kies voor een vakantiehuis! Knus, luxe, eenvoudig of voor de hele familie, in Denemarken vind je het allemaal. Hier vind je een handig overzicht van vakantiehuisaanbieders.

Køm kamperen in de meivakantie!

Niets is leuker voor kinderen dan een kampeervakantie. Een aantal campings hebben speciaal voor de meivakantie een aanbieding gemaakt! Zeker weten dat er een camping voor jullie bij zit!