Dichtbij: Zuid-Jutland

Een heerlijke bestemming vol historie en ideaal voor een vakantie met kids! Het gebied van Zuid-Jutland strekt zicht uit van kust tot kust en is slechts 600 kilometer rijden vanaf Utrecht!

VisitJuelsminde-Denemarken

VisitJuelsminde: fjorden, legendes en trollen

Welkom in een avontuurlijke regio met kasteelruïnes, legendes over heksen, ridders, trollen en historische bezienswaardigheden. Geniet van een zee, twee fjorden en de enige rivier in Denemarken! 

Limfjord - Vakantie met kinderen

Vesthimmerland: Limfjord, ruimte & volop natuur

Altijd al gedroomd  van een vakantie aan een fjord? Kies dan voor een vakantie in vakantiepark van Dayz bij LandalGreenparks Rønbjerg, gelegen aan de Limfjord in Noord-Jutland. 

strand bij Løkken in Noord-Jutland

Noord-Jutland: zandstranden & wandelende duin

Noord-Jutland is een bijzondere omgeving waar veel te zien en te doen is voor gezinnen! Brede zandstranden, de wandelende duin Råbjerg Mile en leuke attracties!

Djursland: kindvriendelijke stranden & attracties

De streek Djursland in het oosten van Jutland is een echte familiebestemming. Ga een dagje naar het strand of laat je verrassen door de vele avontuurlijke attracties en bezienswaardigheden.

Møns Klint

Copenhagen Coast & Countryside

Beleef een heerlijke vakantie in de 'achtertuin' van Kopenhagen en vaar met Scandlines naar het eiland Lolland. Vanaf hier zijn de eilanden Falster, Møn en Seeland makkelijk per auto bereikbaar!

LEGOLAND® in Denemarken

LEGOLAND®

Midden in Jutland, in het plaatsje Billund, ligt het wereldberoemde LEGOLAND® park op slechts acht uurtjes rijden vanaf Utrecht!

Kasteel Egeskov op Funen

Funen: Kindvriendelijk vakantie-eiland

Ga je met kinderen naar Funen? Lees hier wat je kan doen met kinderen op Funen. 

Hvide Sande in Denemarken

Hvide Sande: standvakantie aan zee & fjord

Hvide Sande, aan de westkust van Jutland, ligt tussen de Noordzee en de Ringkøbing Fjord. De windrijke Noordzeestranden lenen zich uitermate goed voor een heerlijke (actieve) strandvakantie.

Silkeborg, Skanderborg & Ry: Merenhoogland

Wist je dat je geweldig kunt kamperen in het Merenhoogland? En een bijkomend voordeel is dat het gebied in de directe nabijheid is gelegen van Aarhus, Europese Culturele hoofdstad van 2017!

Vakantiehuis aan zee in Denemarken

Vakantiehuizen

Vakantie met kinderen? Kies voor een vakantiehuis! Knus, luxe of eenvoudig, in Denemarken vind je het allemaal. Hier vind je een handig overzicht van vakantiehuisaanbieders.

Kamperen met kids

Niets is leuker voor kinderen dan een kampeervakantie. In Denemarken vind je tal van kindvriendelijke campings en bijna altijd in het buurt van water!