Vakantie park Lalandia® Billund

Op loopafstand van LEGOLAND vind je het 40.000 m² grote overdekte Lalandia vakantiecentrum met onder andere het grootste zwemparadijs van Scandinavië.

Een verblijf in vakantiepark Lalandia® Billund betekent sport, plezier en activiteiten voor het hele gezin.

Het spectaculaire Aquadome™ in Lalandia in Billund is het grootste en modernste zwemparadijs van Scandinavië. Grotten, palmen en rotsformaties geven het 10.000 m2 grote zwemparadijs een exotisch tintje en de grote tempel die aan het mysterieuze verre oosten doet denken, draagt ook bij aan de tropische atmosfeer.

Als het gezin wat wil ontspannen na een leuke dag in het Aquadome™, zijn er genoeg interessante mogelijkheden voor jong en oud in het overdekte Lalandia Plaza. Neem het gezin mee voor een avontuur in de indrukwekkende passage met zijn blauwe ‘hemel’ en zijn aanlokkelijke straatjes.

Breng een bezoekje aan onze gezellige restaurants, waar het gezin kan genieten van eten uit de wereldkeuken.

De enorme indoor speelhal in Billund laat u kennismaken met tal van games en zorgt voor uren van vermaak op de spannende glijbanen, ballenbakken, enorme klimrekken en een LEGO®afdeling – dit alles in een veilige omgeving waardoor kinderen hier leuk en zonder risico te lopen, kunnen spelen.

Lalandia Winter Wereld – een spectaculair 2500 m2 grote winterwereld – telt talloze speciaal ontworpen winteractiviteiten die aantrekkelijk zijn voor jong en oud. Hier krijgt de dag een flitsende start.

Ontdek zelf onze winkels en geniet van de plezierige en inspirerende omgeving. En of het cadeautje voor vrienden of familie is, of om uzelf te verwennen, u zult zeker slagen.

Share this page

Lalandia video

Klik hier voor informatie over het complete LEGOLAND® Billund Resort!