Copenhagen nightlife

Nachtleven in Kopenhagen

Het bruisende uitgaansleven van Kopenhagen is een echte aanrader voor wie van een feestje houdt. Ieder weekend is de stad een gezellige bijenkorf van activiteiten, vanaf de vroege ochtend tot midden in de nacht. Lees verder en ontdek hoe jij je avond in Kopenhagen nog leuker maakt. 

Deense kroegen

Als het je eerste keer in Denemarken is, ga dan naar een gezellige bodega om het oude Denemarken te ervaren. Deze cafés zijn knus en gelegen op plekken waar iedereen elkaar kent. Vraag een ‘local’ om je te laten zien hoe het dobbelspel gaat, een populair Deens tijdverdrijf.  

Bars

Kopenhagenaars houden van hun bars. Hier vind je alle soorten drank, van trendy wijn tot bier, je zult niet snel dorst krijgen in Kopenhagen. 

Brouwerijen en biercafés

Kopenhagen kent een uitgebreid aanbod van micro brouwerijen waar je het lokale bier kunt proeven en geniet van een lekkere snack.

Cocktailbars

Ga je voor een Hairy Chihuahua of de speciale cocktail van Kopenhagen, The Copenhagen? Waar je ook zin in hebt, ze mixen het voor je in de cocktailbars van Kopenhagen

Nightclubs

Night fever! Hier vind je een selectie van de beste locaties om je dansschoenen aan te trekken

Sportcafés

Mis die spannende wedstrijd niet terwijl je in Kopenhagen bent. Ga naar een van de vele sportcafés om alle actie mee te krijgen. 

Lees meer over Kopenhagen.

Share this page