Djursland

Neem in Denemarken op de E45 bij Ebeltoft/Grenaa de afslag en rijd ‘de neus van Jutland’ op (slechts 820 km vanaf Utrecht). Daar wacht jou en je familie een eldorado aan belevenissen. Zoals in Djurs Sommerland, het grootste sommerland van Scandinavië met meer dan 60 attracties en een gigantisch waterparadijs! Djurs Sommerland is gekozen tot Beste Pretpark van Denemarken 2014. Het park is open vanaf 10 mei - 19 oktober 2014.  Op maar weinig plekken in Denemarken heb je zoveel beleefmogelijkheden zo dicht bij elkaar. Aarhus, de tweede stad van het land, is bijvoorbeeld maar een klein half uur rijden. Bossen , heide, heuvels, meren, kindvriendelijke stranden en ruim 150 kilometers kust; Djursland biedt een totaalpakket voor onvermoeibare kinderen en ouders die meedoen of die juist willen ontspannen. Lees meer over Djursland
Bekijk de hefrstactiviteiten! Check voor het bezoeken eerst de openingstijden van de desbetreffende attractie!

 

Ca. 820 km rijden vanaf Utrecht

In Djursland is alles dichtbij. Beleef met het gezin een heerlijke dag in een van de attracties! Bekijk van te voren de openingstijden zodat je zeker weet dat de attractie van je keuze open is!

Djurs Sommerland, het grootste sommerland van Scandinavië met meer dan 60 attracties en is gekozen tot 'Beste Pretpark van Denemarken 2014'. Geopend: 10 mei - 19 oktober 2014

Een belevenis voor al je zintuigen! Hier vind je de grootste hagedis ter wereld, de komodovaraan!

Ga op safari in een landrover en rij rond tussen de Afrikaanse dieren!

Ontdek de natuur

Djursland is aan drie kanten omgeven door de zee met kindvriendelijke stranden. Je kunt er het hele jaar door vissen. Of ga eens met het gezin een fietstocht maken!

Het Nationaal Park beslaat een gebied van ca. 150 km² land en 30 km² zee. Genoeg ruimte voor een heerlijke dag in de natuur!

Fietsen, wandelen en vissen. Keuze genoeg voor een hele dag in de natuur!

In Djursland vind je altijd een geschikte plek om te overnachten. Ben je op zoek naar een camping, huisje of wil je slapen in een oud treinwagon? In Djursland kan het! 

 

Via www.djurspa... kun je meer dan 50 campings, hotels, hostels en vakantiecentra boeken. Tip: boek meteen je toegangskaartjes voor de diverse attracties in Djursland.

Met ondersteuning van:

Share this page