LEGOLAND® in Denemarken

LEGOLAND® in Denemarken

Ontdek LEGOLAND® in Denemarken - te land, ter zee en in de lucht!

Ga mee op een spannend avontuur in Ghost – The Haunted House sluip binnen in het spookhuis waar het wemelt van de vampiers, spoken en monsters. Jaag op spoken in de betoverde spiegeldoolhof en maak kennis met 'The Crazy Scientist' en zijn krankzinnige experiment, waarbij je samen met je familie een vliegend avontuur beleeft... met een onverwachte afloop!

Houd het hoofd koel terwijl je op een sneeuwscooter pijlsnel over de Polar X-plorer roetsjbaan suist. De koude rillingen lopen je over de rug tijdens de unieke, verticale val van 5 meter. Bezoek een kolonie van springlevende pinguïns in Penguin Bay.

Ga op ontdekking in het fascinerende Miniland en beleef een ongelooflijke wereld – helemaal gebouwd van LEGO® stenen! Rooster een zelfgemaakt broodje met het indianenopperhoofd. Houd het hoofd koel en je wapen warm, en baan je een weg door de griezelig spannende TEMPEL, op jacht naar verborgen schatten. Neem ook zwemspullen en een ooglapje mee, en stort je in de (zee)slag in de Pirate Lagoon.

Groot nieuws uit LEGOLAND in Denemarken:
LEGO® NINJAGO® Land

In het nieuwe LEGO® NINJAGO® Land heb je al je ninja-vaardigheden nodig. Ben je lenig genoeg om ongeschonden door Lloyds Laserlabyrint te komen? Heb je de kracht om Coles Klimwand te bedwingen, de balans voor de Spinners van Kai en ben je snel genoeg voor de reactietraining van Jay? Ben je klaar voor de grootste uitdaging van het jaar in NINJAGO® The Ride?

LEGOLAND en de ninja's hebben jouw hulp nodig. Verheug je op de ultieme NINJAGO belevenis in de interactieve wereldprimeur NINJAGO The Ride. Duik onder in de wereld van NINJAGO, waar je de vier elementen moet leren beheersen: Vuur, Bliksem, Aarde en IJs.
Zonder jouw hulp kunnen de ninja's het niet opnemen tegen De Grote Verslinder. Zoals Meester Wu zegt: ”Samen zijn we sterker”.

Kom meer te weten over LEGOLAND en de omgeving!

LEGOLAND in Denemarken: Lekker slapen

In het 4-sterren Hotel LEGOLAND overnacht je midden in LEGOLAND. Je kunt kiezen uit diverse themakamers zoals prinsessen, ridders, avontuurlijke helden of de meiden van LEGO® Friends.

Vlak naast LEGOLAND vind je het LEGOLAND® Holiday Village met tal van buitenactiviteiten en veel ruimte om te spelen. Hier kun je overnachten in een Wild Westen hut, een familiekamer in piratenthema of in een echte Noord-Amerikaanse tipi op de camping. Uiteraard kun je ook je eigen tent of caravan meenemen. Diverse Touroperators hebben een vakantie naar LEGOLAND in hun programma opgenomen.

Share this page

LEGOLAND®

Utrecht - Billund: 714 km

Midden in Jutland, in het plaatsje Billund, ligt het wereldberoemde LEGOLAND® park op zo'n 740 kilometer rijden vanaf Utrecht. Ondanks het feit dat het park qua oppervlakte niet zo heel erg groot is, kun je er met gemak twee dagen doorbrengen. En neem gerust je picknickmand mee voor de lunch – er is plek genoeg!