LEGOLAND® Billund Resort: speelparadijs binnen handbereik

Het LEGOLAND® Billund Resort is een vakantieparadijs in het zuiden van Denemarken, op circa 700 kilometer van Utrecht. Het resort strekt zich uit van kust tot kust en biedt belevenissen voor het hele gezin. Naast het themapark LEGOLAND Billund, vakantiepark Lalandia Billund en het nabijgelegen safaripark GIVSKUD ZOO/ZOOTOPIA, kun je ook de omliggende stadjes en dorpjes bezoeken. Bekijk de gids van het resort en bezoek de website voor meer informatie: www.legolandbillundresort.com.

Volop voordeel bij TUI!

Geniet met het hele gezin van een geweldig verblijf in het LEGOLAND Billund Resort! Boek voordelig je verblijf bij TUI en ga overnachten in Hotel LEGOLAND, de camping en hostel LEGOLAND Holiday Village of kies voor een vakantie in één van de mooie huisjes op Vakantiepark Lalandia Billund. Hier bevindt zich ook de Aquadome, het grootse overdekte zwemparadijs van Scandinavië. 

Met een resortpas heb je onbeperkt toegang tot LEGOLAND, Aquadome en Safaripark GIVSKUD ZOO/ZOOTOPIA! Let op: een resortpas ontvang je alleen als je boekt bij één van de accommodaties binnen het LEGOLAND Billund Resort.  

Klik hier voor de aanbiedingen bij TUI 

LEGOLAND® Billund Resort

Ontdek de verschillende attracties, activiteiten en gemeenten

Video TUI: LEGOLAND® Billund Resort

Kindvriendelijk Denemarken: klein geluk, grootse vakantie!

Een vakantiebestemming waar kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken, te leren en te spelen? Dat is Denemarken! Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Denemarken het kindvriendelijkste land van Europa is met het gelukkigste volk op aarde.

In de regio Zuid-Denemarken heb je volop mogelijkheden om met je gezin te genieten van de natuur, de verschillende culturele uitstapjes en kan zelfs een gezellig dagje shoppen op het programma worden gezet.

Zuid-Denemarken

Belevenissen van kust tot kust met natuur, cultuur, attracties en winkelmogelijkheden

Share this page