LEGOLAND® Billund Resort: speelparadijs binnen handbereik

Het LEGOLAND® Billund Resort is een vakantieparadijs in het zuiden van Denemarken, op circa 700 kilometer van Utrecht. Het resort strekt zich uit van kust tot kust en biedt belevenissen voor het hele gezin. Naast het themapark LEGOLAND Billund, vakantiepark Lalandia Billund en het nabijgelegen safaripark GIVSKUD ZOO/ZOOTOPIA, kun je ook de omliggende stadjes en dorpjes bezoeken. Laat je verrassen tijdens een cultureel uitstapje, ga met z'n allen op avontuur in de natuur of kies voor een gezellig middagje winkelen. Welkom in Zuid-Denemarken, welkom in het LEGOLAND® Billund Resort! Bekijk hier de gids van het resort en bezoek de website voor meer informatie: www.legolandbillundresort.com.

Geniet met het hele gezin van een geweldig verblijf in het LEGOLAND Billund Resort! Boek voordelig je verblijf bij Arke en ga overnachten in Hotel LEGOLAND, de camping en hostel LEGOLAND Holiday Village of kies voor een vakantie in één van de mooie huisjes op Vakantiepark Lalandia Billund. Hier bevindt zich ook de Aquadome, het grootse overdekte zwemparadijs van Scandinavië. Wil je dieren van dichtbij zien, ga dan met eigen auto op safari of 'spring' in de safaribus van GIVSKUD ZOO/ZOOTOPIA. 

Met een resortpas heb je onbeperkt toegang tot LEGOLAND, Aquadome en Safaripark GIVSKUD ZOO/ZOOTOPIA! Let op: een resortpas ontvang je alleen als je boekt bij één van de accommodaties binnen het LEGOLAND Billund Resort.  

Klik hier voor de aanbiedingen bij Arke 

Ontdek hier de verschillende attracties, activiteiten en gemeenten.

Video Arke: LEGOLAND® Billund Resort

Kindvriendelijk Denemarken: klein geluk, grootse vakantie!

Een vakantiebestemming waar kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken, te leren en te spelen? Dat is Denemarken! Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Denemarken het kindvriendelijkste land van Europa is met het gelukkigste volk op aarde.