Zuid-Denemarken: speelparadijs binnen handbereik

Het LEGOLAND® Billund Resort is een vakantieparadijs in het zuiden van Denemarken, op circa 700 kilometer van Utrecht. Het resort wordt gevormd door het themapark LEGOLAND Billund, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia Billund (vakantiehuizen en groot overdekt vakantiecentrum), LEGOLAND Holiday Village (camping en hostel in LEGO stijl) en het nabijgelegen safaripark GIVSKUD ZOO. De gemeenten Billund, Kolding, Vejle en Vejen zijn ook officieel onderdeel van het LEGOLAND® Billund Resort. Welkom in Zuid-Denemarken, welkom in het LEGOLAND® Billund Resort! Bekijk hier de gids van het resort en bezoekde website voor meer informatie: www.legolandbillundresort.com 

Geniet met het hele gezin van een geweldig verblijf in het LEGOLAND® Billund Resort! Boek voordelig je verblijf bij Arke en voel je een piraat of prinses in de themakamers van Hotel LEGOLAND®. Of kies voor een vakantie in een van de mooie huisjes op Vakantiepark Lalandia Billund, waar je Aquadome vindt, het grootse overdekte zwemparadijs van Scandinavië. Nieuw dit jaar is LEGOLAND Holiday Village, een camping en hostel in LEGO stijl. 

Ga met eigen auto op safari of ‘spring’ in de safaribus en ontmoet dieren uit vier continenten in Safaripark GIVSKUD ZOO.

Met een resortpas heb je onbeperkt toegang tot LEGOLAND®, Aquadome en Safaripark GIVSKUD ZOO! Let op: een resortpas ontvang je dus alleen als je boekt bij één van de accommodaties binnen het LEGOLAND® Billund Resort. 
Klik hier voor de aanbiedingen bij Arke 

Welkom in LEGOLAND Billund Resort!

Film LEGOLAND® Billund Resort

Kindvriendelijk Denemarken: klein geluk, grootse vakantie!

Kiest u voor een vakantiebestemming waar kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken, leren en spelen? Kortom, een land waar kindvriendelijkheid en gezinsgeluk voorop staat? Kies dan voor Denemarken! Onafhankelijk onderzoek heeft niet alleen uitgewezen dat Denemarken het kindvriendelijkste land van Europa is, maar ook dat de Denen het gelukkigste volk op aarde zijn. Lees meer over Legoland

Bekijk het filmpje Denmark for KIDS!

Vakantie vieren in Denemarken is samen vakantieplezier beleven in de natuur. Van krabbetjes vangen en fossielen zoeken tot bramen plukken en in zee springen vanaf een houten steiger. En natuurlijk zandkastelen bouwen op een van de vele rustige stranden van het eilandenrijk. Of wat dacht je van een kano-, fiets- of wandeltocht met onderweg een picknick? Lees hier meer.