VisitDenmark
Off-road gaan in Noord-Jutland

Denemarken - 'The Land of Everyday Wonder'

Skovtorvet in Zuid-Seeland

Veilig reizen & de Deense grenzen

Er gelden reisbeperkingen. Vind hier de meest recente informatie.

Denemarken is dé vakantiebestemming voor...

Vakantie Denemarken 2021

Onze natuur: Wie heeft er eigenlijk bergen nodig? (Wij niet)

Wij hebben dus geen bergen. Maar wij hebben wel een prachtige natuur zonder bergen en deze willen wij maar al te graag met iedereen delen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de vakantiebestemming Denemarken (incl. aanbiedingen en handige tips!).

Voor families: Denemarken is gemaakt voor kids

Maar echt! Wij vinden zelf dat wij dé vakantiebestemming zijn voor kids. Onze eindeloze brede zandstranden en activiteiten voor het hele gezin. Wij zijn ook nog eens dichterbij dan je misschien denkt (8 uurtjes rijden vanaf Utrecht). 

De 4 grote vakanties

In welke Nederlandse vakantie wil jij Denemarken gaan ontdekken? Ga snel kijken wat Denemarken te bieden heeft in jouw vakantie. 

Maak er een actieve vakantie van

Bij ons kun je genieten van rust, ruimte en natuur. Merk en voel onze natuur, ontrek je even van de dagelijkse sleur. Maak een lange wandeling langs een strand of vind de ideale visstek om een lijntje uit te gooien.

Wil je ons (misschien) al bezoeken?

Nee, we hebben geen euro's hier. Ja, we hebben ook mooie warme zomers hier. En ja, we hebben hier zelfs foto's van. Voor al je andere vragen over Denemarken kun je hier de antwoorden vinden.

Bezoek Denemarken THUIS

Kun je ons op dit moment even niet bezoeken? Maakt niet uit... dan brengen wij Denemarken bij jouw thuis. Ontdek Deense recepten, TV-Series of maak een virtuele wandeling in de Deense natuur en krijg de beste hygge-tips. Dus ga er lekker voor zitten en bezoek ons THUIS.

 

Het dagelijks Deense leven

Je zou dit volgende stukje moeten zien als een kleine kijk in de wereld van Denen en bezoekers op hun eigen ontdekkingsreis door 'The Land of Everyday Wonder'.