Verder naar inhoud
Blick über die dänische Nordsee vom Bulbjerg aus in Nordjütland
Beleef een

Denemarken vakantie

Ontdek het merenhoogland en de Infitiny Bridge in de Aarhus regio

The Land of Everyday Wonder

Wist je dat de Denen vaak antwoorden met 'Why not?' - waarom niet - in plaats van 'waarom'? Het resultaat: een speelse blik en denken in mogelijkheden leiden tot de leukste, mooiste en speelste bezienswaardigheden in Denemarken: Everyday Wonders. 

10 dingen om naar uit te kijken

Gezien op TV

Dat Denemarken een fietsland bij uitstek is, wist je misschien al. En heb je de start van de Tour de France gezien? Dan weet je dat wij dit jaar zelfs de eer hadden om als fietsland de eerste 3 etappes van de Tour de France te mogen verwelkomen. Laat je inspireren met de mooiste highlights en bestemmingen waar de renners voorbij zijn gerold voor jouw fietsvakantie

Onze natuurparels

Denemarken is het meest vlakke land in Scandinavie. Onze prachtige natuur kent eindeloze stranden, ruige kliffen, uitgestrekte bossen en maar liefst 444 idyllische eilanden die we graag met je delen. Waar begin jij je Denemarken vakantie?

Denemarken inspiratie voor kamperen

Denemarken is een van de vakantiebestemmingen bij uitstek voor kampeerliefhebbers. Laat je hier inspireren voor de mooiste regio's en de beste camping aanbieders. 

Jouw Denemarken reis plannen? Wij helpen je graag op weg!

Nee, we hebben geen euro's hier. Ja, we hebben ook mooie warme zomers hier. En nee, de winter heeft niet altijd sneeuw. Eigenlijk lijkt het klimaat heel veel op Nederland. Vind hier je antwoorden op de veelgestelde vragen over Denemarken.

The Land of Everyday Wonder in beeld

Meld je aan voor onze nieuwsbrief