Kids on Løkken Beach

Aanbiedingen naar Denemarken in augustus 2020

Foto: Niclas Jessen

Hoe zou je het vinden om met het hele gezin op vakantie te gaan naar Denemarken? In 2020 kun je in augustus nog goedkoper (met name de laatste 2 weken van augustus) op vakantie naar het land van de Vikingen en hygge.

Landal GreenParks

Beleef een onvergetelijke zomervakantie op een van de zes Deense vakantieparken van Landal GreenParks. Ontdek de beste zandstranden en fiets door de duinen of bossen. Kom genieten van de vele sportieve activiteiten op de parken en maak een tripje naar Legoland. Ontspan, maak waterpret in het Subtropisch Waterparadijs en geniet met het hele gezin in uw comfortabele bungalow. Bij Landal GreenParks beleeft u altijd de ideale vakantie.

Boek nu uw zomervakantie

 

Ga samen op autorondreis!                                    

Ontdek de leukste vakantieparken met kinderactiviteiten, de knusse historische stadjes en geniet van de bossen en stranden van Denemarken. Je verblijft tijdens deze reis in vakantiewoningen. 

Bekijk snel het zomervakantie aanbod van Buro Scanbrit hier

 

 

Het beste aanbod in augustus vind je op Dansk.nl

Denemarken is dé ideale bestemming voor jouw vakantie in augustus; lekker dichtbij en veelzijdig. Zo geniet je van grote ijsco's, heerlijke hotdogs, pittoreke stadjes, uitgestrekte stranden en volop ruist en ruimte in de veelzijdige natuur. En natuurlijk is er héél veel LEGO® voor de liefhebber! 

Op Dansk.nl heb je een ruime keuze uit vakantiehuizen, vakantieparken, campings, hotels en rondreizen. Onze Denemarken specialisten helpen je graag verder met jouw ideale vakantie in augustus. Dansk.nl is al ruim 35 jaar dé Denemarken Vakantie Specialist. Boek nu met ANVR en SGR zekerheid.

Bekijk hier het augustus aanbod in Denemarken op Dansk.nl

 

 

Profiteer van leuke voordelen bij TUI!

Boek nu je vakantie naar LEGOLAND® Billund Resort en ontvang niet alleen een gratis LEGO® cadeau. In augustus zijn er verschillende speciale verblijfsaanbiedingen: bijv. LEGO acco’s 3=2 in de periode 9/8-30/8 en bij Lalandia Billund 5=3 9/8-15/8 en 7=5 bij verblijf 2/8-15/8.

Bekijk het gehele aanbod in Denemarken van TUI hier

 

Geniet in augustus in een Belvilla

Op zoek naar een vakantiehuis aan het strand of een karakteristieke vakantiewoning midden op een groen grasveld deze zomer? Al onze vakantiehuizen liggen op de leukste plekken die perfect zijn voor de zomervakantie. Want zowel voor jong als oud valt er in Denemarken genoeg te beleven!

Bekijk het Belvilla aanbod