VisitDenmark
Kids on Løkken Beach
Løkken Beach

Aanbiedingen naar Denemarken in augustus 2021

Hoe zou je het vinden om met het hele gezin op vakantie te gaan naar Denemarken? In 2020 kun je in augustus nog goedkoper (met name de laatste 2 weken van augustus) op vakantie naar het land van de Vikingen en hygge.

Landal GreenParks

Landal GreenParks

Beleef een onvergetelijke zomervakantie op een van de zeven Deense vakantieparken van Landal GreenParks. Ontdek de beste zandstranden en fiets door de duinen of bossen. Kom genieten van de vele sportieve activiteiten op de parken en maak een tripje naar Legoland. Ontspan, maak waterpret in het Subtropisch Waterparadijs en geniet met het hele gezin in uw comfortabele bungalow. Bij Landal GreenParks beleeft u altijd de ideale vakantie.

Boek nu uw zomervakantie

 

 

 
Augustus Aanbiedingen Denemarken Buro Scanbrit

Ga samen op autorondreis!                                    

Ontdek de leukste vakantieparken met kinderactiviteiten, de knusse historische stadjes en geniet van de bossen en stranden van Denemarken. Je verblijft tijdens deze reis in vakantiewoningen. 

Bekijk snel het zomervakantie aanbod van Buro Scanbrit hier

 

 

 
LEGOLAND® Billund

Profiteer van leuke voordelen bij TUI!

Boek nu je vakantie naar LEGOLAND® Billund Resort en ontvang niet alleen een gratis LEGO® cadeau. In augustus zijn er verschillende speciale verblijfsaanbiedingen: bijv. LEGO acco’s 3=2 in de periode 9/8-30/8 en bij Lalandia Billund 5=3 9/8-15/8 en 7=5 bij verblijf 2/8-15/8.

Bekijk het gehele aanbod in Denemarken van TUI hier

 
In de zomervakantie naar Denemarken met Belvilla

Geniet in augustus in een Belvilla

Op zoek naar een vakantiehuis aan het strand of een karakteristieke vakantiewoning midden op een groen grasveld deze zomer? Al onze vakantiehuizen liggen op de leukste plekken die perfect zijn voor de zomervakantie. Want zowel voor jong als oud valt er in Denemarken genoeg te beleven!

Bekijk het Belvilla aanbod