Family playing football at camping site

Campings in Denemarken

Foto: Niclas Jessen

Of je nu kampeert in een tent, een trekkershut, een camper of een caravan, je merkt altijd dat de kwaliteit op de Deense campings absoluut tot de beste in Europa behoort. En met een kustlijn van maar liefst 7300 km ben je nooit meer dan 50 km van zee vandaan!

Verblijf in een thema cottage of een wijnvat in LEGOLAND® Holiday Village!

In LEGOLAND® Holiday Village is de keuze aan jou. Logeer je in een gethematiseerde houten Cottage of een wijnvat? De NINJAGO® Cottages zijn helemaal in NINJAGO® stijl ingericht en dragen daarmee bij aan een sfeervol verblijf. De Wild West Cottages zijn ingericht met LEGO® elementen uit het wilde westen, ‘’yeehaw’’! En de wijnvaten zijn met hun ronde vorm en knusse inrichting een ervaring op zich. Gegarandeerd veel plezier!

Bekijk het aanbod van TUI hier

 

Maak de mooiste autorondreis langs kampeerhutten

De vrijheid van kamperen in Denemarken met het comfort van een eigen hut. Kampeerhutten zijn kleine houten huisjes die het best te vergelijken zijn met 'trekkershutten'. Over het algemeen zijn het vrijstaande accommodaties gelegen op een camping. Kies bij Buro Scanbrit voor de mooiste autorondreizen langs kampeerhutten!

Bekijk het aanbod van Buro Scanbrit

 

 

De mooiste campingvakanties in Denemarken vind je op Dansk.nl

Ga je voor de gezelligheid van een camping en het comfort van een huisje? Of ben je op zoek naar een eenvoudig verblijf op een bijzondere plek? Geen probleem! Een ruim aanbod en de leukste plekjes vind je op Dansk.nl. TIP: Een campingverblijf is extra voordelig in de mei- en herfstvakantie, omdat het dan vaak laagseizoen is in Denemarken. 

Bekijk hier alle Campings in Denemarken