VisitDenmark
Kids on Søndervig Beach

Dé 6 beste strandvakantie aanbiedingen

Denemarken heeft misschien wel de mooiste stranden van Noord-Europa: Wit zand, grote duinen, verfrissend water en uitgestrekte natuur altijd in de buurt. Ga jij op een strandvakantie naar Denemarken met één van de onderstaande aanbiedingen? 

Landal GreenParks

Verblijf op een vakantiepark van Landal

Beleef een echte strandvakantie op een van de Deense vakantieparken van Landal GreenParks. Ontdek de beste zandstranden en fiets door de duinen. Op Landal Grønhøj Strand wachten de ruisende golven slechts een paar honderd meter van uw bungalow. Landal Rønbjerg  ligt prachtig in het Limfjord met stranden en zandduinen. Op Landal Seawest ontdekt u de schoonheid van de Deense wadden. En op Landal Ebeltoft ligt een kitesurfschool naast het park. Boek nu je vakantie en ontvang tot 25% korting

Buro Scanbrit - Strandvakantie

Buro Scanbrit: Ontdek de mooiste stranden van Denemarken

Start je vakantie met een heerlijke strandwandeling op het Deense Waddeneiland Rømø, verdwaal in de prachtige duinen van Noord-Jutland en eindig op Funen met kastelen en leuke stadjes. Tijdens deze rondreis van Buro Scanbrit geniet je elke dag van frisse buitenlucht en een duik in het heldere zeewater!

Novasol - Strandvakantie

Ontspan aan het strand van Denemarken met NOVASOL

Geniet van een vakantiehuis aan het strand in Denemarken. Met het strand om de hoek is er genoeg tijd om een middagje te zwemmen of ’s avonds een strandwandeling te maken. Je hebt bovendiep een adembenemend uitzicht vanaf je vakantiewoning op het water.

TUI

Ga met TUI op strandvakantie naar Denemarken

TUI is de grootste reisaanbieder van Nederland. Met TUI profiteer je van exclusief voordeel en boek je een vakantie naar LEGOLAND® Billund Resort in Zuid-Denemarken met het beroemde LEGOLAND pretpark. Er zijn bovendien nog veel meer mogelijkheden om te genieten met het hele gezin, bijvoorbeeld heerlijk relaxen op één van de vele zandstranden, duiken of snorkelen in de wateren tussen Jutland en Funen. Met de keuze uit zes accommodaties en een grote hoeveelheid attracties heeft LEGOLAND Billund Resort alle ingrediënten voor dé vakantie voor jong en oud!