VisitDenmark
Campaign NO North Jutland Couple Beach

Er samen even tussenuit (met deze aanbiedingen)

Wil je er samen met je partner even tussenuit? Ga naar het land van de Vikingen en hygge! Denemarken is dichtbij (7 uurtjes rijden vanaf Utrecht tot aan de Deense grens) en ideaal voor een heerlijke vakantie waar je tot rust kunt komen. 

Er even tussen uit in Denemarken Buro Scanbrit

De mooiste rondreizen maak je samen

Willen jullie er even samen tussenuit? Verblijf in mooie historische plaatsen door heel Denemarken, ontdek de leukste hotspots van Kopenhagen, zoals het Louisiana Museum, of ga eilandhoppen en ontdek het eigen karakter van de verschillende Deense eilanden.

Bekijk het aanbod van Buro Scanbrit

 

Landal GreenParks

Landal GreenParks

Beleef rust en ruimte op een van de zeven Deense vakantieparken van Landal GreenParks. Ontdek de beste zandstranden en fiets door de duinen of bossen. Duik in het zwembad en sluit de dag gezellig af met een gezellig etentje in onze restaurants. Maak uitstapjes naar de sfeervolle stadjes en geniet daarna van het eilandgevoel op het terras van uw bungalow. Bij Landal GreenParks beleeft u altijd de ideale vakantie.

Boek nu uw Landal verblijf in Denemarken

 

Er samen even tussenuit in Denemarken met Belvilla

Een Belvilla op de mooiste plekken

Denemarken is het perfecte land om er even samen tussenuit te gaan. Geniet van het veelzijdig Denemarken en kom tot rust in een karakteristieke vakantiewoning van Belvilla. Onze vakantiehuizen zijn het ideale vertrekpunt om alle mogelijkheden te ontdekken.

Samen naar Denemarken