VisitDenmark
The beach in Tisvildeleje, north of Copenhagen, is the perfect sunset spot

Aanbiedingen naar Denemarken in de herfstvakantie 2021

Ga in de herfstvakantie naar Denemarken en geniet van de rust en ruimte met het hele gezin. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis of maak een autorondreis. Hieronder vind je scherpe aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken tijdens de herfstvakantie 2020. 

Aanbieding Buro Scanbrit

Viking in Denemarken

Ontdek in de herfstvakantie de vele hoogtepunten van Denemarken tijdens deze rondreis

Maak kennis met de Vikingen, bewonder de krijtrotsen van Stevns Klint, sta oog in oog met haaien tijdens een dagje in Den Blå Planet en natuurlijk bezoek je LEGOLAND®. Kleine aanpassing in de laatste regel:

Bekijk snel deze aanbieding van Buro Scanbrit

 

Aanbieding TUI

Herfstvakantie in LEGOLAND met TUI

Bezoek LEGOLAND® en verblijf in Lalandia® Billund met TUI

Een bezoek aan LEGOLAND® in de herfstvakantie is nu extra leuk: alles staat in het teken van Halloween! Pompoenen, spinnen en heksen zorgen voor griezelige gezelligheid en vuurwerk in de avond voor de nodige ‘ooh’s’ en ‘aah’s’. Boek nu je verblijf in Vakantiepark Lalandia Billund® en geniet bovendien van volop kortingen en leuke aanbiedingen bij je verblijf.

Bekijk snel de herfstaanbieding voor een verblijf in Lalandia® Billund hier

 

Aanbieding Novasol

Vier de herfstvakantie met NOVASOL 

Wanneer de bladeren van de bomen vallen en het hard waait, dan is een vakantiehuis in Denemarken een prima keuze. Met een vakantiehuis van NOVASOL komt u op een fijne en warme plek de herfstvakantie door! 

Boek een herfstvakantie in Denemarken  

Aanbieding DANCAMPS

Dancamps Hvide Sande

DANCAMPS Nordsø in de eerste rij duinen. Nordsø ligt midden in een ruige en mooie natuur aan de westkust, op slechts een paar kilometer van Hvide Sande.

DANCAMPS Nordsø

Heerlijk ontspannen en genieten van de uitzonderlijke natuur rondom DANCAMPS Trelde Næs. Vanaf de camping heeft u toegang tot een strand en prachtige wandelingen langs de kliffen en door de bossen. Met een buitenzwembad op het terrein, op slechts 50 km van Legoland en dicht bij het centrum van Fredericia, zijn er altijd leuke ervaringen binnen handbereik, wanneer u uw vakantie op onze camping doorbrengt.

DANCAMPS Trelde Næs

 

Aanbieding Købmand Hansen

Vakantiehuis Købmand Hansen

Jegum Ferieland - een gezinsvriendelijk vakantiegebied

Gelegen in de prachtige natuur van West-Jutland staan deze gezellige Deense vakantiehuizen. Op het terrein vind je een eigen supermarkt, minigolf, tennisbanen, een kinderboerderij en is er een grote barbecueplaats. Er zijn zowel binnen – als buitenactiviteiten voor jong en oud 

Dit rustige vakantiegebied ligt op rijafstand van vele bezienswaardigheden zoals Tirpitz, Legoland, Givskud Zoo en het Visserij en Zeevaartmuseum.

Boek bij Købmand Hansen