5 aanbiedingen naar Denemarken in de herfstvakantie 2020

Foto: Malthe Zimakoff - Copenhagen Media Center

Ga in de herfstvakantie naar Denemarken en geniet van de rust en ruimte met het hele gezin. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis of maak een autorondreis. Hieronder vind je scherpe aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken tijdens de herfstvakantie 2020. 

Ontdek alle hoogtepunten tijdens deze korte break met Buro Scanbrit

Ga samen wandelen langs de krijtrotsen van Stevns Klint, ontdek de Vikingtijd in historisch Ribe en een bezoek aan LEGOLAND ® mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze 9-daagse autorondreis langs vakantieparken op bijzondere lokaties. 

Bekijk snel de aanbiedingen van Buro Scanbrit

 

Het beste herfstvakantie aanbod vind je op Dansk.nl

De ultieme familievakantie in de hefst beleef je natuurlijk in Denemarken. Op slechts 6 uur rijden vanaf Utrecht bereik je al het land van het beroemde LEGO®-blokje. Daarnaast zijn de prijzen voor een vakantieverblijf in de herfstvakantie ook nog eens erg voordelig, omdat het dan vaak laagseizoen is in Denemarken! Ontdek het originele LEGOLAND® en het unieke LEGO® House op je gemak en geniet van de veelzijdige natuur van Denemarken in de herfst. Profiteer nu op Dansk.nl.

Dansk.nl is al ruim 35 jaar dé Denemarken Vakantie Specialist. Onze Denemarken specialisten helpen je graag verder met jouw ideale gezinsvakantie. Boek nu met ANVR en SGR zekerheid.

Bekijk hier het herfstvakantie aanbod in Denemarken op Dansk.nl

 

 

Herfstvakantie bij Landal Greenparks

Boek nu je herfstvakantie voor een van de zes vakantieparken van Landal GreenParks in Denemarken. Ontdek de vele sportieve activiteiten in de bosrijke omgeving van Landal Søhøjlandet. Een echte familievakantie beleef je Landal Seawest met een Subtropisch Waterparadijs en gelegen vlak bij het strand. Landal Rønbjerg ligt in het veelzijdige landschap van Limfjord en heeft ook een Subtropisch Waterparadijs. Toe aan een strandvakantie? Bezoek dan Landal Grønhøj Strand. Cultuurliefhebbers gaan naar Landal Ebeltoft, waar je in je bungalow prachtig uitzicht over het water hebt.

Ga snel naar de aanbiedingen van Landal GreenParks hier

 

 

Bezoek LEGOLAND® en verblijf in Lalandia® Billund met TUI

Een bezoek aan LEGOLAND® in de herfstvakantie is nu extra leuk: alles staat in het teken van Halloween! Pompoenen, spinnen en heksen zorgen voor griezelige gezelligheid en vuurwerk in de avond voor de nodige ‘ooh’s’ en ‘aah’s’. Boek nu je verblijf in Vakantiepark Lalandia Billund® en geniet bovendien van volop kortingen en leuke aanbiedingen bij je verblijf.

Bekijk snel de herfstaanbieding voor een voordelig verblijf

 

Geniet van de herfstvakantie in een Belvilla

Onze vakantiewoningen liggen op de leukste plekken van Denemarken, vaak aan of vlak bij het water. Trek er met hele gezin opuit en bezoek de leukste Deense pretparken, deze bieden de perfecte combinatie tussen cultuur en ontspanning.

Herfst in een Belvilla