Verder naar inhoud
Vakantie Denemarken, overzicht campings  | VisitDenmark

Dit zijn de campings uit 'Love for the Campsite'

Foto: Møns Klint Camping

Camping met zwembad in Denemarken gezocht? Of met leuke (kinder)activiteiten? Laat je inspireren door de campings waar de kandidaten en reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens verbleven voor tv-programma 'Love for the Campsite'. Kijk op het kaartje waar de campings precies liggen.

Lijst
Kaart
Vakantie Denemarken, overzicht campings aan zee  | VisitDenmark
Foto: Nysted Strand Camping

Nysted Strand Camping

Een mooie, stille camping midden in de natuur op 100 meter van de zee en met een kindvriendelijk strand. Je kunt hier heerlijk wandelen langs het water. Het gezellige en meest zuidelijke stadje Nysted is dichtbij en een bezoekje waard. De campingplaatsen zijn in de zon of in de schaduw. Je kunt hier ook verblijven in een luxe kustappartement met uizicht over de zee. Bezienswaardigheden en activiteiten zoals Knuthenborg Safaripark, Krokodille Zoo en BonBon-land liggen op korte afstand van de camping.

Lees meer
Vakantie Denemarken, overzicht campings  | VisitDenmark
Foto: Møns Klint Camping

Camp Møns Klint

Camp Møns Klint is een gezellige camping met zo'n 400 staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Daarnaast zijn er ook 11 luxe familiehutten en 6 boshutten. Er zijn verschillende activiteiten voor de hele familie zoals: tennis, minigolf, volleybal, springkussen, buitenzwembad en een hondenbos. Ook zijn er extra activiteiten in het hoogseizoen. Vooral in de wintermaanden kun je hier vandaan Dark Sky Park Møn ervaren. De camping ligt midden in een mooie natuurrijke omgeving en dichtbij het prachtige Møns Klint. Een must see!

 

Lees meer
Vakantie Denemarken, overzicht campings aan zee  | VisitDenmark
Foto: LABAN Stories

Drejby Strand Camping

De ligging tussen twee zeeën en de mooie natuur dichtbij maakt deze camping met zwembad in Sønderjylland, in Zuid-Jutland, tot een unieke ervaring op een fantastische locatie. Dichtbij een kindvriendelijk strand en waterpret gegarandeerd aan beide kanten. Voor kinderen en volwassenen zijn er allerlei activiteiten te doen zoals surfen en vissen. Kamperen met honden is toegestaan.

 

 

Lees meer
Jammerbugten
Foto: VisitJammerbugten

Svinkløv Camping

In Noord-Jutland dichtbij Fjerrislev en het natuurrijke gebied de Jammerbugten - tussen Thisted en Aalborg - kun je in de natuur kamperen op de Svinkløv Camping.

Je kunt zelf bepalen waar jij wilt verblijven. Door deze open en rustige camping kun je altijd genieten van het weidse uitzicht. Geniet van de natuur, de rust, de vogels die voorbij vliegen en neem een duik in de dichtbij liggende zee. 

Lees meer
Vakantie Denemarken, overzicht campings  | VisitDenmark
Foto: Skive Fjord Camping

Skive Fjord Camping

Skive Fjord Camping is opgedeeld in verschillende terrassen op een heuvel gericht op het zuiden met een fantastisch uitzicht over de Limfjord. De locatie van deze camping met zwembad biedt vele mogelijkheden voor een fijne vakantie met avonturen en ervaringen voor het hele gezin. 

Lees meer

Aanraders om verder te lezen

Onderneem deze leuke activiteiten uit Love for the Campsite
Actieve vakantie? Ontdek deze vakantiebestemming in Denemarken
Ontdek alle campings in Denemarken - vind jouw favoriet
Vakantie Denemarken, overzicht campings  | VisitDenmark

Share your wonders: