Campaign DE - Ostsee: Fyn - Helnæs

Naar Denemarken met vroegboekkorting

Foto: Daniel Villadsen

Waarom zou je wachten met boeken? Als je nu boekt kun je genieten van een vroegboekkorting bij verschillende reisorganisaties en kun je kiezen uit de mooiste accommodaties in Denemarken. Wij zetten graag de beste vroegboekaanbiedingen voor je op een rij. 

 

Vroegboekkorting bij Denemarken Vakantie Specialist Dansk.nl

Vroeg boeken loont! Vooral voor populaire periodes als de mei- en de zomervakantie is vroeg boeken verstandig. Of je nu kiest voor een vakantiehuis of vakantiepark inclusief 2e dag LEGOLAND® gratis, nabij de kust of een complete rondreis; nu is het moment! Boek nu en profiteer t/m 15 januari van 3% vroegboekkorting, exclusief bij Dansk.nl.

Boek hier

 

Ga samen op rondreis door Denemarken, mét korting      

Tijdens deze autorondreis door Jutland verblijf je in sfeervolle kro's, karakteristieke herbergen, en maak je kennis met lange zandstranden en duinen, meren en fjorden!

Boek deze reis voor februari en je ontvangt € 50 korting per boeking

Profiteer van extra voordeel bij je boeking naar LEGOLAND®

Extra voordelig naar LEGOLAND® Billund Resort? Dan ben je bij TUI aan het juiste adres. Boek je namelijk voor 31 maart 2020, dan ontvang je een gratis Resortpas t.w.v. 89,-. Verder krijg je bij je boeking een gratis LEGO® cadeau ter waarde van 59,-, 20% korting op entree tot de grootste top attracties en een gratis Be Happy Pass. Ook biedt TUI unieke verblijfskortingen, zoals drie dagen verblijf voor de prijs van twee. Genoeg redenen dus om vroeg te boeken.

Bekijk hier alle voordelen