NorthZealand_Children

Gratis en goedkope attracties voor kinderen in Denemarken

Foto: Niclas Jessen

Goed nieuws voor gezinnen met kids! Veel activiteiten voor kids in Denemarken gratis of goedkoop om te doen. Wij hebben een aantal van deze activiteiten voor je op een rijtje gezet, zodat jij deze kan toevoegen aan je goedkope-vakantie-plannen-in-Denemarken-lijstje.

 

 

Musea in Kopenhagen: Maak er een interessant uitje van

Veel nationale musea in Denemarken bieden voor kinderen een speciaal programma om het ook hen naar de zin te maken. De meeste musea beschikken over speciale ruimtes voor kinderen waar ze lekker kunnen tekenen, schilderen, tentoonstellingen kunnen verkennen of worden vermaakt door professionele medewerkers die kennis van zaken hebben. Naast deze service mogen in de meeste musea kinderen onder de 15 jaar gratis mee naar binnen. 

Bouw zandkastelen: Ga naar het strand

Denemarken heeft misschien wel de mooiste stranden in Europa met wit zand, grote duinen, verfrissend water en uitgestrekte natuur. Je bent bovendien in Denemarken nooit verder dan 50km verwijderd van de kust. Kortom er is strand voor iedereen waar je ook bent in Denemarken. 

Openbare speelplaatsen: Leef je uit in de buitenlucht

In Denemarken vind je talloze goed uitgeruste openbare speeltuinen, ideaal voor een paar uur beweging en plezier. Hier kun je met een gerust hart je kinderen mee naar toenemen en kennis maken met Deense kinderen uit de buurt. Maak een praatje met een paar Deense ouders terwijl de kids naar hartenlust ravotten in de speeltuin. 

Deense havens: Bootjes kijken en krabben vangen

Maak een wandeling: Ontdek de natuur en bossen in Denemarken

 

 

Events: Er wordt van alles georganiseerd voor de kids