VisitDenmark
Halloween Tivoli

Griezelen geblazen: Vier Halloween met ons

Wij griezelen en spoken wat af in het najaar, want wij vieren graag Halloween. In oktober worden er dan ook allerlei leuke spookachtige activiteiten georganiseerd en staat ons land in het teken van dit griezelfeest. Hier vind je hoe jij Halloween samen met ons kan vieren. 

 

Verwacht pompoenen en heksen in onze attractieparken

In veel van onze attractieparken wordt Halloween groots gevierd. Tivoli (Kopenhagen) wordt bijvoorbeeld omgetoverd in één groot pompoenen and, maar ook Djurs Sommerland (Djursland) en Jespershus (Noord-Jutland) staan in het teken van Halloween

Durf jij ze te bezoeken?

Ga met ons mee op een tour langs 8 de meest spookachtigste bezienswaardigheden van ons land. De hamvraag is nu: 'Durf jij ze deze spots te bezoeken?'

Spooktochten: Zaklampen aan! 

Dit is leuk voor het hele familie. Door het hele land worden tijdens Halloween spooktochten georganiseerd. Zaklampen aan! 

 

Onze natuur is ook met Halloween geopend

De herfst in Denemarken kan regenachtig en winderig zijn maar ook helemaal geweldig! Profiteer van het laagseizoen en huur een gezellig zomerhuisje aan zee, maak lange wandelingen langs het strand of door het bos (de Deens natuur is supermooi in dit seizoen!) of bezoek een interessant museum voor het hele gezin. En vergeet vooral niet te genieten van de ruimte en de rust. 

Uitgegriezeld? Vind hier nog meer inspiratie...

19 natuurparels
Kreidefelsen Møns Klint an der Dänischen Ostsee von oben gesehen
Denemarken in Google Street View
Råbjerg Mile North Jutland