Verder naar inhoud
Eilanden vakantie? Denemarken heeft 444 eilanden, kies maar uit!
Denemarken

Eilanden

Eilandhoppen eilandenrijk Denemarken, Funen

Eilandhopland Denemarken: 444 eilanden

Denemarken heeft 444 eilanden. Je leest het inderdaad goed. 444 eilanden! (Niet allemaal bewoond, maar toch...). Eilandhoppen is dé manier om de meest charmante bestemmingen, ongerepte natuur en authenthieke eilandsfeer te ontdekken. En dichtbij het lokale Deense leven te staan. Op ieder eiland is dat weer anders. Een unieke ervaring!

De Grote Drie

Hadden we al gezegd dat Denemarken 444 eilanden rijk is? Van al deze eilanden zijn dit de 3 grootste en misschien ook wel bekendste: Bornholm, Seeland - waarop ook Kopenhagen ligt - en Funen

Eilandhoppen in Kopenhagen en de Fuunse eilandjes

Wist je dat je ook kan eilandhoppen in de Deense hoofdstad, Kopenhagen? Een aanradertje om te doen. Je pakt dan ook gelijk een aantal toffe duurzame projecten mee. En ben je van plan om (als je het al niet van plan was, na het lezen van onderstaande artikel) Funen te bezoeken? Dan mag je deze eilanden ten zuiden van Funen niet missen. 

 

Endelave: Het Deense Eiland van het Jaar

Wij begrijpen wel waarom Endelave is uitgeroepen tot het 'Deense Eiland van het Jaar', want dit eiland is een heuse natuurparel.

Nog meer mooie eilanden om naartoe te reizen

Ontdek deze 9 mooie eilandjes in het Limfjord
De Deense Waddeneilanden
Fanø Esbjerg

Bornholm op Instagram

Bekijk vakantie-eiland Bornholm door de lens van deze Instagrammers die jou voorgingen en Bornholm hebben ervaren (+ nooit zullen vergeten)