Verder naar inhoud
Blick über die dänische Nordsee vom Bulbjerg aus in Nordjütland
Children relax on the beach in Grenaa, East Jutland

Buitenleven vakanties

Foto:Nicolas Jægergaard&© Jonas Togo

Waar wil je naartoe?

Dit zijn de mooiste regio's voor buitenleven vakanties in Denemarken. Van bestemmingen voor romantisch samen weg tot bestemmingen voor het hele gezin. De aangrenzende regio's staan opeenvolgend, zodat je makkelijker kunt plannen:

Overnachten in de natuur of aan zee?

Overnachten op een 5 miljoen sterren camping? Vanaf onze prachtige gelegen campings, veelal middenin de natuur of aan zee, is het mogelijk. Wie het graag nóg avontuurlijker maakt en het buitenleven gevoel ook 's nachts wil voortzetten kan overnachten in de natuurshelters. Liever na wat meer comfort uitgerust aan iedere vakantiedag beginnen? In onze hotels en vakantieparken kom je heerlijk tot rust. Of kies je toch liever voor een vakantiehuis aan zee...? Wissel je graag verschillende locaties en accommodaties af? Dan zijn de Denemarken rondreizen misschien iets voor jou! 

Familie vakantie? Dit zijn de mooiste bestemmingen!

Vind jouw droom accommodatie

Foto: Robin Skjoldborg

Korting bij vooraf boeken met Scandlines

De reistijd naar Denemarken verkorten terwijl je geniet van het uitzicht op de Oostzee? Kies uit een van de 60 dagelijkse vertrekken van Scandlines: elk half uur vanuit Puttgarden of tot 10 keer per dag vanuit Rostock. Bepaal zelf het reismoment en je vertrektijd met de vrijheid om je plannen zonder kosten te wijzigen. Boek je enkele reis of retour ticket direct hier online voor korting! 

Scandlines Hybridfähre auf dem Meer Richtung Dänemark

Plan je reis

Foto: Scandlines © Gerhard Neubeck

VisitDenmark nieuwsbrief

Share your wonders: