Danmark er det perfekte rejsemål for børnefamilien

Denemarken, dé vakantiebestemming in 2019

CampaignDE_Radfahren_VisitDenmark_Couple_Landscape

Dit zijn dé bestemmingen in Denemarken die jij wilt bezoeken in 2019

Elke regio in Denemarken heeft zijn eigen stijl, landschap, natuur en spots om te ontdekken. Wij willen je graag op weg helpen met onderstaande bestemmingen, want dit zijn volgens ons dé bestemmingen in Denemarken in 2019. 

Noord-Jutland

In het noorden van Denemarken ligt de regio Noord-Jutland, een kindvriendelijke regio met veel ruimte, eindeloze stranden en top attracties.

Zuid-Jutland

Op ongeveer 6 uurtjes rijden vanaf Utrecht, net boven de Duitse grens, ligt Zuid-Jutland. Deze bestemming is daarmee dichter bij dan je denkt en ideaal voor gezinnen met kids.

Limfjord

Rondom de Limfjord vind je de beste landschappen van Denemarken voor een mooie fietstocht.

Djursland

Dit is de wildste bestemming in Denemarken en ligt op 40 kilometer vanaf Aarhus.

Hvide Sande

Hvide Sande ligt aan de westkust van Jutland, tussen de Noordzee en Ringkøbing Fjord. De lange en windrijke stranden zijn uitermate geschikt voor een actieve vakantie.

Horsens

Horsens is de perfecte bestemming voor degene die willen genieten van een heerlijke vakantie waarin je kunt relaxen en je jezelf even aan de dagelijkse sleur kunt onttrekken.

Noord-Seeland

Op slechts een uur rijden van Kopenhagen kun je genieten van een geweldige vakantie aan de Deense Rivièra.

Zuid-Seeland

Ten zuiden van Kopenhagen ligt een prachtig, natuurrijk en gevarieerd stuk Denemarken.

Op zoek naar aanbiedingen?

Wij hebben de beste aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken voor je uitgezocht. 

3 aanbiedingen (ideaal voor stellen) in het najaar 2020

Ga in het najaar 2020 naar Denemarken en geniet samen van de rust en ruimte. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis of maak een autorondreis. Hieronder vind je scherpe aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken in het najaar 2020.

4 aanbiedingen naar Denemarken in de herfstvakantie 2020

Ga in de herfstvakantie naar Denemarken en geniet van de rust en ruimte met het hele gezin. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis of maak een autorondreis. Hieronder vind je scherpe aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken tijdens de herfstvakantie 2020.

Waar verblijf jij in Denemarken in 2019?

Bekijk de beste verblijfsmogelijkheden en aanbiedingen hier.

Vakantiehuis

De meeste vakantiehuizen in Denemarken hebben 4 - 6 bedden, maar er zijn natuurlijk ook grotere huizen te vinden. Deze liggen vooral langs de westkust...

Vakantieparken

In ieder geval is er alles wat een gezin zich tijdens een vakantie wenst. De meeste vakantieparken in Denemarken liggen op een steenworp afstand van z...

Rondreizen

Denk dan eens aan een rondreis in Denemarken. Op deze manier kun je namelijk Denemarken pas echt ontdekken. Er zijn verschillende reisaanbieders die r...

Campings

Of je nu kampeert in een tent, een trekkershut, een camper of een caravan, je merkt altijd dat de kwaliteit op de Deense campings absoluut tot de best...