VisitDenmark
Copenhagen sunset

Nieuwsbrief - Algemene Voorwaarden

Hier vind je alle Algemene Voorwaarden van de VisitDenmark nieuwsbrief. 

Als je je aanmeldt voor de VisitDenmark nieuwsbrief ontvang je één of twee keer per maand nieuws over reizen naar Denemarken, exclusieve artikelen over evenementen en nieuwe attracties. Het zou ook kunnen zijn dat je een enquête of speciale aanbiedingen en uitnodigingen voor verschillende competities krijgt toegestuurd.

Wij zullen je informatie nooit geven of verkopen aan een 3e partij. Om je aan te melden kun je je e-mailadres invullen en vervolgens op ‘Ja, ik meld me aan!’ drukken.

Als je je aanmeldt voor de VisitDenmark nieuwsbrief zal VisitDenmark je persoonlijke data opslaan om je bevestiging van je aanmelding te bewaren. Lees voor meer info over hoe wij je persoonlijke data verwerken willen wij je verwijzen naar onze Data Protection Notice.

Tijdelijk je nieuwsbrief abonnement bevriezen

Je hebt het recht om je nieuwsbriefabbonnement op elk moment tijdelijk te bevriezen. Dit doe je door je profiel te updaten – Deze vind je in de voettekst van onze nieuwsbrieven: ‘update je profiel’. Vervolgens vink je het vakje ‘stel mijn aanmelding uit’ aan en klik op ‘Update profiel’. Na het voltooien van dit proces zal je de nieuwsbrief pas weer over 3 maanden krijgen.

Afmelden voor nieuwsbrief

Je hebt ook het recht om je op elk moment uit te schrijven van onze nieuwsbrief. Je doet dit door te klikken op link ‘Uitschrijven’. Deze link bevindt zich in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Door hier op te klikken kom je terecht op je persoonlijke profielpagina. Door te drukken op de link ‘Afmelden nieuwsbrief’. Vervolgens krijg je een pop-up venster waar je nogmaals kunt aangeven dat je je abonnement wilt opzeggen.