Verblijf

Veel kinderen zullen dol zijn op een boerderijvakantie. Iedere dag temidden van grote en kleine dieren. Maar een boerderijvakantie is niet alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook opa's en oma's kunnen zich er prima vermaken, met of zonder kleinkinderen! En ook fietsers, sportvissers en wandelaars vinden op de boerderij een fijne plek om lekker bij te komen en uit te rusten na een actieve dag.

Bij een boerderijvakantie verblijf je in je eigen kamer op basis van half, of vol pension. Vanzelfsprekend moeten de reglementen van het huis gerespecteerd worden. Zeker het leven op een boerderij is aan bepaalde regels gebonden. Respect hebben voor al wat leeft en groeit is heel belangrijk. Waar nodig mag de helpende agrarische hand worden geboden. Maar je hoeft natuurlijk niet de hele tijd met natuur en milieu bezig te zijn. Heerlijk luieren, je krantje lezen of lekker actief bezig, op een boerderij verveel je je nooit! 

Tarieven

Voor een boerderijvakantie betaal je ongeveer 400 DKK op basis van twee personen in een tweepersoonskamer. Voor het ontbijt betaal je 50 DKK per persoon per dag en 100 DKK voor het diner. 

Diverse reisorganisaties organiseren boerderijvakanties, zoals:

The National Association for Rural Tourism

The National Association for Organic Agricultural Tourism

Danish Bed & Breakfast