Verblijf

Tijdens een verblijf in een hotel aan de Deense kust kom je helemaal tot rust en kun je even aan de drukte van alledag ontsnappen. Geniet op een ligstoel van het zomerzonnetje en het uitzicht, ga een stukje zwemmen of maak een lange strandwandeling. 's Avonds kun je heerlijk genieten in het hotel-restaurant!

Locatie

In Denemarken liggen verspeid door het hele land meer dan 40 hotels aan de kust. De meeste hotels zijn gevestigd in Noord-Jutland en langs de westkust, zoals Hotel Ruth's in Skagen. 

Gastronomische lekkernijen

In veel hotels aan de Deense kust zijn gastronomische restaurants gevestigd. Een aantal van de beste chef-koks zorgen in deze restaurants dat het je op culinair gebied aan niets zal ontbreken! 

Seizoen en tarieven

Het hoogseizoen voor deze hotels aan de kust loopt van midden april tot midden oktober. Steeds meer hotels zijn echter het hele jaar door geopend. De tarieven variëren per plaats en regio, en er zijn hotels van alle soorten en maten. Zo zijn er super-de-luxe hotels met uitgebreid wellness center en gemoedelijke, kleinere hotels. De gemiddelde prijs voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt ligt tussen 850 en 1.500 DKK per nacht. Diverse hotels aan de kust hanteren goedkopere prijzen in bepaalde weekenden. Ook kan je verblijf goedkoper uitvallen bij een doordeweeks verblijf.