Praktische informatie

BTW

De golfsport is erg populair in Denemarken en met meer dan 200 banen in het land, zijn er vele mogelijkheden om een balletje op de ‘green’ te slaan. Veel golfbanen liggen niet ver van elkaar, dus je kunt meerdere golfbanen proberen tijdens je vakantie.

Green-fee spelers zijn van harte welkom op de meeste Deense golfbanen. De golfbanen hanteren geen gezamenlijke prijzen, dus is het een goed idee om van te voren contact op te nemen met de golfbaan van je keuze.

Green Fee

Vergeleken met de rest van Europa is golfen in Denemarken relatief goedkoop. Je kunt uitgaan van green-fee prijzen van 200 DKK op werkdagen en 300 DKK in het weekend.

Seizoen

Doordat de golfbanen in Denemarken in een goede conditie verkeren, kun je afhankelijk van de sneeuw zo ongeveer het hele jaar door van de golfbanen gebruik maken.

Pay & Play

Veel golfbanen bieden de Pay & Play mogelijkheid, waarbij je geen lidmaatschap nodig hebt om van de baan gebruik te maken.
Pay and Play is een handige website om te bezoeken als je geinteresseerd bent in deze manier van spelen, ondanks de website in het Deens is. Als je op ‘baner’ klinkt in het top menu, dan open je een kaart waarop alle locaties van pay and play golfbanen staan aangegeven.