Campings in Denemarken

Deense campings liggen op de mooiste plekjes van Denemarken, vaak midden in de natuur en/of aan het water. Vind de camping die bij jou past hier. 

Vakantiehuis aan zee

Geniet overdag van de natuur en de prachtige stranden en 's avonds van de luxe van een traditioneel Deens vakantiehuis. Vind het vakantiehuis dat bij jou past hier.  

Vakantieparken

Een Deens vakantiepark is een perfecte combinatie van een hotel en een vakantiehuis. Vakantieparken liggen in verschillende delen van Denemarken. Kies het vakantiepark dat bij jou past hier.

Accommodaties dichtbij LEGOLAND®

Verblijf in een accommodatie dichtbij LEGOLAND®. Kijk hier snel naar de verschillende accommodaties waar je zou kunnen verblijven. 

Strandvakantie in Denemarken

Rondreizen in Denemarken

Wil je verschillende regio's in Denemarken ontdekken? Dan is misschien een rondreis iets voor jou. Ga hier snel kijken naar onze rondreistips.

Hotels in Denemarken

Hotels

Hotels in Denemarken zijn te vinden in alle soorten, maten en prijsklassen. Vind meer info over hotels in Denemarken hier. 

Zomervakantie Aanbiedingen

Ben je op zoek naar een aanbieding voor een vakantie in Denemarken in de zomervakantie 2019? Kijk snel voor de beste aanbiedingen naar Denemarken in de zomervakantie hier.

Meivakantie Aanbiedingen

Ga met het hele gezin naar Denemarken in de meivakantie 2019. Bekijk hier de beste aanbiedingen. 

Bed & Breakfasts

Bed & Breakfasts

Ervaar de Deense cultuur op de meest persoonlijke wijze in een van de vele Bed & Breakfasts. Boek je verblijf vooraf of bel ter plekke aan. 

Aarhus hostel

Hostels

Denemarken heeft ook meerdere hostels waar je, alleen of samen met het gezin zou kunnen verblijven. Er zijn hostels voor elk budget.