Bella Sky Comwell Hotel wint internationale prijs

Afgelopen januari is het Bella Sky Comwell hotel geprezen vanwege haar unieke architectuur. Het hotel won de ‘Best Architecture in Europe’ prijs op de International Hotel Awards. De prijs werd in Londen uitgereikt aan het architectuurbureau achter het gebouw, 3XN. 
donderdag, januari 26, 2012

In 2011 werd het Bella Sky al uitgeroepen tot ‘Commercial Building of the Year in Denmark’ en nu heeft het scheve hotel in Kopenhagen dus opnieuw een prijs gewonnen voor haar unieke architectuur.

Anders Duelund, Bella Sky Hotel General Manager, vertelt:

“We zijn erg trots op deze prijs, aangezien ons unieke design zeker een belangrijke factor is die we benadrukken om gasten aan te trekken. Dit geldt voor onze gasten in de congres- en “businesswoman/-man”-markt, maar ook voor de toeristenmarkt – een klantengroep die we ook graag verwelkomen als gasten. Ons unieke design en uitstraling dat erkend is met diverse prijzen en eervolle vermeldingen in zowel Denemarken als het buitenland, maakt het een stuk gemakkelijker om klanten aan te trekken. En het geeft voldoening dat wij, in het kleine Denemarken, onze status van eersteklas architectuur- en designontwerpers weer waarmaken.”

Het Bella Sky Comwell hotel ligt naast het grootste congrescentrum van Scandinavia, het Bella Center.

Share this page