Camping in Denmark

De Deense campings

Kamperen is niet alleen een vorm van overnachten, het is een levensstijl. Op een camping kom je helemaal tot rust, maak je een gezellig praatje met de buurman terwijl de kinderen de grootste pret hebben op het springkussen met hun nieuwe speelkameraadjes. 

Camping couple

Genieten op een van de beste plekjes van Europa
Of u nu verblijft in een tent, hut, camper, caravan of andere kampeervorm, op een Deense camping zal het je aan niks ontbreken. De campingplaatsen zijn over het algemeen goed onderhouden en duidelijk aangegeven, de campings beschikken over goede sanitaire voorzieningen en er is voldoende ruimte om te genieten van je eigen plekje. In vergelijking met de campings in Zuid-Europa zijn de Deense plaatsen relatief klein, dus het is nooit ver naar de dichtstbijzijnde douche of toilet. Kinderen kunnen bovendien zelf gemakkelijk de weg naar de speeltuin vinden. 

Camping canoo

Aan alle behoeftes is gedacht
In Denemarken zijn er campings voor iedereen, of je graag op een primitieve camping overnacht of geniet van een vakantie op een luxe camping. Kies je voor een verblijf aan zee of dichtbij een stad?

Op de Deense campings wordt er gedacht aan de behoeftes van iedereen, met name aan de kinderen. Zo zijn er sportvelden, speeltuinen, springkussens (hoppepuder), mini-golf en ook een zwembad is niet ongewoon op een Deense camping. In de zomermaanden worden er bovendien talloze activiteiten georganiseerd, van vliegeren en voetballen tot broodjes bakken en spannende speurtochten. 

Veel Deense campings beschikken over voorzieningen voor gasten met speciale behoeftes. Denk aan vissers, die een plek nodig hebben om de vis schoon te maken en in te vriezen of fietsers, die graag hun fiets veilig en droog willen stallen. 


Share this page

Kamperen in Denemarken

Kamperen aan de kust!

Waar je ook bent  in Denemarken, de zee is nooit meer dan vijfenvijftig km van je vandaan.Naast de zee zijn er  natuurlijk  nog de vele fjorden en meren. De meeste campings in Denemarken liggen dan ook vlakbij het water.

 

En wat de campings betreft, ze behoren tot het beste wat Denemarken te bieden heeft. Naast prima service is één ding zeker: water is altijd in de buurt.