Informatie over Denemarken

Deze kerst bieden JYSK en VisitDenmark jou de kans om een reis naar Denemarken te winnen. Nu je deel hebt genomen aan de wedstrijd, is het tijd voor inspirerende vakantie ideeën!

Vakantie-inspiratie

Denemarken is de ideale plek voor een zomervakantie. Witte zandstranden, authentieke dorpjes en de vele bezienswaardigheden zorgen voor een perfecte onbezorgde en stress-vrije vakantie met vrienden en familie.

Vakantiehuizen in Denemarken

Win je een vakantie naar Denemarken met JYSK, dan verblijf je in een vakantiehuis van NOVASOL. Zin in een strandvakantie, een vakantie aan een meer of wil je de lokale bevolking leren kennen? Dan kun je kiezen voor een vakantiehuis op de plek die jou het meeste aanspreekt. 

Denemarken: klein geluk, grootse vakantie! 

Denemarken mag dan wel klein zijn, er is ontzettend veel te beleven. Er is een diversiteit aan natuurgebieden met wandelende duinen, fjorden, bossen, meren en imposante krijtrotsen. Ook op cultureel gebied is er veel te zien, zoals één van de vele kastelen en landgoederen. Ontdek het zelf! Bekijk onze nieuwe video voor meer inspiratie.

Zin om vakantie te vieren in Denemarken?

Heb je de JYSK hoofdprijs met een weekverblijf in een vakantiehuis in Denemarken niet gewonnen, dan kun je nog steeds genieten van een voordelige vakantie in Denemarken. Vind budget-vriendelijke tips op onze pagina prettig geprijsde vakanties in Denemarken of boek een verblijf via onze pagina met boekingsadressen!

Heb je nog niet aan de JYSK wedstrijd meegedaan?

Ga naar de JYSK Decemberkalender via www.jysk.nl/xmas14 en neem elke dag deel aan de wedstrijd tot 24 December om een vakantie naar Denemarken te winnen!

Share this page

Jysk

www.novasol.nl

Vakantiehuis aan zee

Geniet overdag van de natuur en de prachtige stranden en 's avonds van de luxe van een traditioneel Deens vakantiehuis. Vind het vakantiehuis dat bij jou past hier.  

Denemarken budget-vriendelijk

5 gratis tips voor je vakantie in Denemarken

Bekijk hier een top-5 van activiteiten die je gratis kan beleven in Denemarken. 

BUDGET-VRIENDELIJKE TIPS

Een vakantie in Denemarken hoeft niet duur te zijn. Vind bespaartips en budget-vriendelijke ideeën op onze pagina prettig geprijsde vakanties in Denemarken.

LONELY PLANET AANBEVELING

In 2014 tipte Lonely Planet Denemarken als één van 's werelds beste gezinsbestemmingen in de wereld!

BESTE DEENSE STRANDEN

Denemarken heeft ontelbare witte zandstranden. Bekijk onze keus in het overzicht met de beste Deense stranden.

VERVOER NAAR DENEMARKEN

Denemarken is vanuit Nederland goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als per vliegtuig. Vind meer informatie hierover in het overzicht met vervoersmogelijkheden.