Prijs

Will Schropp (1948) - Houten beeld

Interesse voor natuur en kunst had ik altijd al. Vanaf de academie (Arnhem 1985) wil ik laten zien, dat je als vormgever uitstekend gebruik kunt maken van hout. Eerst het idee, dan een ontwerp en vervolgens het hout dat er perfect op aansluit. Kleur, nervatuur, maar ook de gevoelswaarde spelen een rol. Ik wil de bomen kennen, daarom gebruik ik uitsluitend West-Europees hout. Voor tuinbeelden heb ik de keuze uit slecht een paar soorten, maar ze zijn zeker duurzaam. Heel bijzonder zijn de beelden van 8000 jaar oud eikenhout.
Een vast thema is “het leven” en “de droom om te kunnen vliegen”. Vaak abstract, soms figuratief. En als beeldmerk hangt er, al meer dan 25 jaar, bij iedere tentoonstelling een jas van hout.

Nordiklivingstore.nl - voucher ter waarde van 250 euro

Eenvoudige en functionele ontwerpen, gemaakt van eerlijke en hoogwaardige materialen en allemaal uit Scandinavië. Dat is wat de producten op Nordiklivingstore.nl kenmerkt. Er zijn al diverse, uiteenlopende webshops aangesloten bij Nordiklivingstore.nl, waaronder Deense Kroon en Deense Dingen. Samen bieden ze ruim zestig merken uit het ‘hoge noorden’ aan. Grote, typisch Scandinavische labels als House Doctor, By Nord en Ferm Living. Maar ook kleine, onbekendere merken met een exclusief aanbod. Denk aan Plus-Plus (speelgoed) en OMM Design, Strups en Tellkiddo (posters, kaarten en banners).

Share this page