Winter World in Deens vakantiecentrum Lalandia Billund

In het Deense vakantiecentrum Lalandia in Billund, nabij familiepark LEGOLAND, is Winter World geopend: een ruim 2.500 vierkante meter groot indoor wintersportcomplex.
dinsdag, september 18, 2012

Het onlangs geopende Winter World in het Lalandia vakantiecentrum in Billund heeft een capaciteit van ongeveer 1.000 personen en bevat een skihelling, een schaatsbaan, een sleetjesheuvel, een negen meter hoge klimwand en elektrische autootjes waarmee capriolen kunnen worden uitgehaald op een ondergrond van ijs.

Lalandia Billund omvat een ruim 40.000 vierkante meter groot overdekt vakantiecentrum met onder andere een subtropisch zwemparadijs (Aquadome), speeltuin (Monky Tonky Land), midgetgolf, bowling, restaurants en winkels. Daarnaast biedt Lalandia verschillende vakantiewoningen van hoge kwaliteit.

LEGOLAND Billund Resort

Het vakantiepark Lalandia Billund opende in 2009. Het is tot nu toe een groot succes en staat ook sterk in de belangstelling van de Nederlandse vakantieganger. Het vormt samen met het familiepark LEGOLAND, Hotel LEGOLAND en het nabijgelegen safaripark GIVSKUD ZOO, het LEGOLAND Billund Resort.

Billund ligt in het zuiden van Denemarken, op circa 700 kilometer van Utrecht en één uur vliegen vanaf Schiphol (KLM). Het beroemde familiepark LEGOLAND Billund is dit seizoen geopend tot en met 28 oktober 2012.

Lalandia in Rødby ook uitgebreid

Ook het andere vakantiecentrum van Lalandia, in Rødby op het eiland Lolland in het oosten van Denemarken, heeft nieuws. Het zogeheten Aquadome is uitgebreid met twee enorme glijbanen, de Tornado voor durfals en de Pipeline voor het iets rustiger werk. Beide glijbanen beginnen op een hoogte van 24 meter.

Meer informatie: https://www.visitdenmark.nl/legolandresort

Share this page

Persbericht

Download in Word 

Beeldmateriaal

Winter World in Lalandia 1
Winter World in Lalandia 2
Winter World in Lalandia 3
Winter World in Lalandia 4 
Winter World in Lalandia 5 
Winter World in Lalandia 6 

Bekijk meer relevant beeldmateriaal in onze beeldbank

Koersinformatie

Per 1 januari 2012:

1 DKK = 0,13 EUR
100 DKK = 13,54 EUR

1 EUR = 7,43 DKK
100 EUR = 743,42 DKK 
 

Noot voor de redactie

Contactpersoon

Rebecca Lelivelt, Press & PR Manager, Postbus 266, 2300 AG Leiden,
Tel. 071 5233337, E-mail:
persdenemarken@visitdenmark.com

Beeldmateriaal
Foto’s, film- en videomateriaal is beschikbaar via de online perskamer of via www.visitdenmark.nl/beeldmateriaal. Lees aub vóór gebruik van beeld de voorwaarden.

Nieuws en inspiratie 
Meer nieuws, informatie en inspiratie over reisbestemming Denemarken via de online perskamer: www.visitdenmark.nl/pers

Over VisitDenmark
VisitDenmark, de officiële toerismeorganisatie van Denemarken, promoot het Deense eilandenrijk als vakantie- en zakenreisbestemming. Dit gebeurt via marketingactiviteiten in samenwerking met Deense en internationale partners binnen en buiten de toeristische sector. 
Het hoofdkantoor van VisitDenmark is gevestigd in Kopenhagen. Daarnaast zijn er marktkantoren in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Verenigde Staten, Japan en China. Tevens worden er B2B activiteiten uitgevoerd op groeimarkten zoals Rusland, Brazilië en Australië.

Eropuit met het hele gezin!

Familieplezier in Denemarken

De talloze stranden en vele attracties maken van Denemarken de perfecte vakantiebestemming voor een gezinsvakantie!