Jysk competition 2014

Informatie over Denemarken

Vakantie-inspiratie

Denemarken is de ideale plek voor een zomervakantie. Witte zandstranden, authentieke dorpjes en de vele bezienswaardigheden zorgen voor een perfecte onbezorgde en stress-vrije vakantie met vrienden en familie.

Tivoli Gardens

Tivoli entrance

Het meest bezochte seizoensgebonden themapark ter wereld

Kopenhagen op twee wielen

Kopenhagen beschikt over 350 km aan fietspaden. De fietspaden liggen iets hoger dan de normale weg en zijn erg veilig. Naast dat je perfect de stad kunt ontdekken, bereik je ook gemakkelijk de gebieden ten noorden of zuiden van de stad, waar prachtige stranden, bossen, parken en andere attracties op je wachten.

Kindvriendelijke fietsvakanties

Kindvriendelijke fietsvakanties

Fietsen in Denemarken is veilig en eenvoudig. Lees de volgende tips, inspiratie en informatie en plan een geweldige gezinsvakantie in Denemarken. 

10 goede redenen om in Denemarken te fietsen

Er zijn vele redenen waarom je Denemarken het beste per fiets kunt verkennen. Hier lees je alvast 10 redenen om je op weg te helpen.

Bicycle snake

Fietsbestemming Denemarken

Denemarken is gemaakt voor fietsers. Het land beschikt over 12.000 bewegwijzerde fietsroutes zonder steile hellingen en met een afwisselende natuur. Doordat Denemarken een klein land is fiets je zo naar de diverse attracties en bezienswaardigheden toe. Stop tussendoor in een gezellig stadje voor een heerlijke lunch of lekker kopje koffie.