Win een vakantie naar LEGOLAND®

De gelukkige winnaar verblijft 2 nachten met zijn of haar gezin* in het LEGOLAND® Castle Hotel. Dit is incl. vluchten en uren plezier in LEGOLAND® en LEGO® House. Als je meedoet aan deze prijsvraag, accepteer je ook onze algemene voorwaarden. 

* Lees de Algemene Voorwaarden hier
Als je graag onze nieuwsbrief wil ontvangen geef je toestemming aan VisitDenmark om directe marketing d.m.v. een e-mail over Deens reisnieuws, exclusieve artikelen, aankomende evenementen en nieuwe attracties te ontvangen. Je kunt je te alle tijden uitschrijven voor onze nieuwsbrief. Lees onze Nieuwsbrief Algemene Voorwaarden en privacybeleid hier

THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART

Het langverwachte tweede deel van de bioscoophit waar het allemaal mee begon,  “The LEGO® Movie 2: The Second Part” verenigt de helden uit Bricksburg in een nieuw met actiegevuld avontuur.

LEGOLAND®

Vier de beste mini-break ter wereld in LEGOLAND®. Kom tot rust en ontdek de wereld vol met LEGO steentjes en verrassingen voor jong en oud.

LEGO House

LEGO® House

Een 12,000 vierkante-meter LEGO® huis gevuld met meer dan 25 miljoen LEGO steentjes, klaar om LEGO fans van alle leeftijden de ultieme LEGO ervaring te geven.

LEGO®

Ontdek THE LEGO® MOVIE 2™ producten, kijk hoe Emmet geniet in zijn nieuwe Dream House / Escape Rocket terwijl Sweet Mayhem in haar ruimteschip arriveert.