Ribe VikingeCenter

Ontmoet de Vikingen in Ribe!

Combineer een bezoek aan het Ribe VikingeCenter met een heerlijk verblijf in vakantiepark Ribe Byferie. Maak kennis met de Vikingen en verken het prachtige historische centrum van Ribe, dat zich het oudste stadje van Scandinavië mag noemen!

Ribe VikingeCenter

In het Ribe VikingeCenter, een 4-sterrenattractie net buiten Ribe, komt de Vikingtijd van 1300 jaar geleden helemaal tot leven. In dit nagebouwde Vikingdorp kun je zien hoe de Vikingen vroeger woonden en werkten, hoe de huizen er vroeger uit zagen en wat voor kleding de mensen droegen. Probeer alles zelf uit en maak een praatje met de 'echte' Vikingen. Er worden bovendien regelmatig leuke evenementen georganiseerd. 

Lees meer over het Ribe VikingeCenter

Ribe Byferie

Ribe Byferie is een van de populairste vakantieparken van Denemarken, mede dankzij de prachtige ligging in het oudste stadje van Denemarken en nabij vele attracties. Op 35 km afstand vind je de mooiste stranden. De spannende attracties van LEGOLAND® liggen op 55 km rijden. De vakantiehuizen van Ribe Byferie zijn mooi ingericht en bieden ruimte aan 2-7 personen. 

Lees meer over Ribe Byferie en boekje verblijf!

Share this page