LEGOLAND® in Denemarken

LEGOLAND®: Hoger, wilder en beter dan ooit!

Midden in Jutland, in het plaatsje Billund, ligt het wereldberoemde LEGOLAND® park op zo'n 714 kilometer rijden vanaf Utrecht. Ondanks het feit dat het park qua oppervlakte niet zo heel erg groot is, kun je er met gemak twee dagen doorbrengen. En neem gerust je picknickmand mee voor de lunch – er is plek genoeg!

Traditiegetrouw introduceert LEGOLAND elk jaar iets nieuws. In 2017 is dit: WORLD’S TALLEST !
Kijk naar de hemel en beleef vijf bouwwonderen – allemaal onderdeel van WORLD’S TALLEST in Miniland. Er zijn meer dan 830.000 LEGO® blokjes gebruikt om replica’s van vijf van de hoogste gebouwen ter wereld te bouwen: de Burj Khalifa, de Shanghai Tower, het Makkah Royal Clock Tower Hotel, het One World Trade Center en Taipei 101. De Eiffeltoren en onze eigen LEGOTOP® van 24 cm, maken deel uit van de grootheidswaanzin en zijn ook van de partij. Geniet op volle kracht van de hemelhoge ‘wow’-ervaring van deze modellen, gebouwd op een schaal van 1:150.

Er is echter niets miniatuurachtigs aan de LEGOLAND ervaring. Beleef de ultieme sensatie van LEGO® NINJAGO® in het interactieve LEGO® NINJAGO® The Ride, waar je de vuur-, bliksem-, aarde- en ijselementen onder de knie moet krijgen – in 3D. Zonder de hulp van deze krachten kunnen de ninja’s The Great Devourer niet verslaan. Durf het aan om Ghost – The Haunted House binnen te gaan met de huiveringwekkende, griezelige kruipbeestjes en maak een wilde rit op de Polar X-plorer. Adem de geur in van vers, op het kampvuur gebakken brood in het Indianenkamp en neem de kleine wonderen in heel Miniland in u op. Vanaf een hoogte van 36 meter biedt LEGOTOP® een fantastisch uitzicht over de meer dan 65 miljoen LEGO® blokjes beneden.

LEGOLAND®: overnachten in stijl 

Je kunt in en om LEGOLAND op verschillende manieren overnachten.

Share this page