Løkken, North Jutland
Toolbox voor

Nederlandse Reisprofessionals

Copenhagen Nyhavn must see

Wij weten als geen ander dat reisprofessionals het erg druk hebben en bijna verdrinken in informatie over een bestemming. Daarom willen we graag hier op Nederland-gerichte informatie delen over onze bezienswaardigheden, accommodaties, evenementen, transport en meer. 

Wij willen je graag helpen met het promoten van onze bestemming, zodat jij deze informatie weer kan doorgeven aan jouw klanten. 

Maudy's tips for getting to know Denmark

Join our travel trade representative in Holland, Maudy van der Laan-Zweekhorst, as she gives you a personal tour of her top places to visit in Denmark.

Potentieel van Nederlandse toerist

Wat is het profiel van een Nederlandse toerist in Denemarken? Wanneer reizen ze? En waar zijn ze naar op zoek? Bekijk onze analyse in deze pdf (In het Deens).

Meer info...

Bezoek onze internationale Travel trade site

Waarom Denemarken?

Denemarken is de bestemming met alledaagse wonderen. Onze fantastische kleine koninkrijk is de thuishaven van hygge, fietsen, gastronomie, ervaringen, historische kasteeltjes en de brute Vikingen. En had ik al gezegd dat we één van de gelukkigste mensen ter wereld zijn?

Sales & marketing tools

Laat ons je helpen met het verkopen van Denemarken aan jouw klanten. Hier vind je alle sales en marketing tools die je kunt gebruiken zodat jij zo effectief mogelijk Denemarken kunt promoten.

Nieuws voor reis professionals

De Deense horecamarkt is altijd in ontwikkeling en biedt nieuwe ervaringen, warme nieuwe restaurants en nieuwe plekken om te relaxen voordat je meer Deense goedheid gaat ontdekken.