Verder naar inhoud

VisitDenmark's Press Room

Foto:Mathias Brandt&Daniel Villadsen
Welcome to

Welkom bij VisitDenmark Pers

Het Pers-team van VisitDenmark staat voor je klaar om je te ondersteunen met content, statistieken, beeldinformatie en algemene informatie over vakantiebestemming Denemarken.

VisitDenmark's Press Team

VisitDenmark Toolkit

Ons nieuwste beeldmateriaal, laatste persberichten en alle info over de grootste evenmenten in Denemarken in 2020 vind je hier. Vraag aan ons pr-team als je op zoek bent naar iets specifieks, maar hier niet kunt vinden.

VisitDenmark Nederland Pers Contactpersonen

Heb je een vraag voor onze persafdeling? Aarzel dan niet en neem  contact met ons op. 

 
Lees meer

Ontvang Persberichten

Wil je graag onze persberichten ontvangen? Meld je dan aan voor de VisitDenmark persberichten en vul het onderstaande formulier in.

Meld je aan voor VisitDenmark’s persnieuwsbrief

 

Houd er rekening mee dat je alleen een persoonlijk e-mailadres kunt gebruiken en geen algemeen e-mailadres zoals info@ of mail@.

Door je aan te melden, stem je ermee in om de nieuwsbrief van VisitDenmark per e-mail te ontvangen met het reisnieuws van Denemarken en het laatste nieuws uit de reis- en toerismesector. Bekijk de gegevensbeschermingsverklaring van VisitDenmark met betrekking tot de verwerking van jouw gegevens. Door op ‘Afmelden’ te klikken in de voettekst van de nieuwsbrief, kun je jouw toestemming desgewenst op ieder moment intrekken.

Share your wonders: