The infinite bridge - Aarhus

VisitDenmark en Deense toerismebranche organiseren eerste internationale virtuele workshop

26.1.2021
Author: Tatjana Marck
Foto: Dennis Borup Jakobsen © Den Uendelige Bro (2017) - Johan Gjøde

Travel professionals uit Nederland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten nemen op woensdag 3 en donderdag 4 februari deel aan VisitDenmarks eerste internationale virtuele 'The Land of Everyday Wonder Workshop'

Door de grote belangstelling is deze helemaal volgeboekt, een mijlpaal waar VisitDenmark trots op is.

Sinds de pandemie heeft VisitDenmark het versterken van haar internationale travel trade netwerk nog hoger geprioriteerd met als resultaat een eerste internationale digitale Denemarken workshop voor travel professionals uit verschillende landen. Maar liefst 80 internationale deelnemers zijn geïnteresseerd in het verkopen van Denemarken als vakantiebestemming en zullen via een-op-een sessies in contact komen met 90 Deense partners uit de toeristenbranche.

'Denmark - The Land of Everyday Wonder'
De nieuwe branding 'Denmark - The Land of Everyday Wonder'  is sinds begin 2020 de nieuwe boodschap van VisitDenmark. Het vormt het hart en ziel van de vernieuwde huisstijl, waarbij alledaagse wonderen centraal staan. In onze dagelijkse bezigheden wordt onze tijd namelijk opgeslokt door een overvolle agenda, waarbij we vaak vergeten stil te staan en weinig aandacht hebben voor de kleine wonderen om ons heen. In Denemarken verstaan ze de kunst om speelsheid en een vleugje magie aan de dagelijkse activiteiten toe te voegen. Het is die Deense gedachte waarbij het ogenschijnlijk 'gewone' wordt omgetoverd tot een alledaags wonder dat VisitDenmark wil inzetten om het vakantieland bij de internationale toerist via deze workshop onder de aandacht te brengen.