Vakantiehuis in Denemarken

Holiday coattage

Vakantiehuis in Denemarken

Een gemiddeld vakantiehuis (of sommerhus, zoals de Denen hun vakantiehuis ook wel noemen) beschikt over 4 tot 6 bedden. Maar er zijn natuurlijk ook grotere huizen te vinden. Deze liggen vooral langs de westkust van Denemarken, waar vakantiehuizen ruimte bieden aan tot soms wel 12 personen. Deense vakantiehuizen liggen verspreid door het hele land. 

Holiday cottage by the fire

Vakantiehuis in Denemarken: Praktische informatie

Normaal gesproken huur je een vakantiehuis in Denemarken voor de periode van een week, met zaterdag als zogenaamde wisseldag. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om een vakantiehuis te huren voor een kortere periode, bijvoorbeeld voor een weekend. Alle vakantiehuizen zijn compleet ingericht en beschikken over keukengerei, kussens en dekens. Wel is het meestal noodzakelijk om eigen bedlinnen mee te nemen.

Share this page

Overnachten met z'n tweeën

Vakantiehuizen voor met z'n tweeën

Bekijk hier de verschillende reisaanbieders die vakantiehuizen aanbieden. 

Overnachten met je gezin

Vakantiehuizen voor met je gezin

Reisaanbieders vakantiehuizen

Vakantie met kinderen in Denemarken

Meivakantie met kinderen? Denemarken!

Eindeloze brede zandstranden, activiteiten voor het hele gezin en tijd voor elkaar. Denemarken is perfect voor een meivakantie met kinderen.

Vier je vakantie in een vakantiehuis in Denemarken!

Veel Denen beschikken over een eigen vakantiehuis, waardoor er in Denemarken wel 40.000 van te vinden zijn. Kies je comfortabel ingerichte vakantiehuis aan zee of midden in de natuur en geniet van een geweldig verblijf. 

Kamperen in Denemarken

Kamperen aan de kust!

Waar je ook bent  in Denemarken, de zee is nooit meer dan vijfenvijftig km van je vandaan.Naast de zee zijn er  natuurlijk  nog de vele fjorden en meren. De meeste campings in Denemarken liggen dan ook vlakbij het water.

 

En wat de campings betreft, ze behoren tot het beste wat Denemarken te bieden heeft. Naast prima service is één ding zeker: water is altijd in de buurt.