Verder naar inhoud
Nationalpark Thy at night
Verblijf in Denemarken

Accommodaties

Paar auf dem Weg zum Schwimmen, Nysted Dänemark

Accommodaties in Denemarken

Kies uit de vele soorten accommodaties de accommodatie die het beste bij jouw Denemarken vakantiewensen aansluit. We hebben per accommodatietype vast de belangrijkste overzichten en erkende aanbieders voor je klaargezet zodat je zelf eenvoudig de beste aanbiedingen kunt vinden. Verblijf op één van de vele campings, kies een prachtig (wellness) hotel, ervaar de leukste vakantieparken of ervaar hygge in een vakantiehuis aan zee. Hier vind je de verschillende verblijfsmogelijkheden in Denemarken.

 

Kamperen in Denemarken

Het maakt niet uit of je kampeert in een tent, trekkershut, camper of caravan, Denemarken is dé kampeerbestemming en de Deense campings behoren tot de beste van Europa. 

 

Hotels in Denemarken

Hotels in Denemarken zijn te vinden in alle soorten, maten en prijsklassen. Wij hebben vast een selectie van onze favoriete Denemarken hotels voor je op een rij gezet.  
Tip: kies jij graag voor sustainable tijdens je vakantie en wil je liever duurzaam overnachten? Zoek hier dan jouw sustainable Denemarken accommodatie - alle soorten (camping, hotels, vakantiehuizen) kun je per locatie overzichtelijk zien en direct boeken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de vakantiebestemming Denemarken (incl. aanbiedingen en handige tips!).

Dit vind je misschien ook interessant

Wildkamperen en outdoor shelters
Bijzonder overnachten? Ontdek deze accommodaties in Denemarken
Met de camper of caravan reizen
Met de camper rondreizen door Denemarken? Bekijk deze handige info!
Dit zijn alle bestemmingen in Denemarken
Bulbjerg, natuur Denemarken, vakantie in Jutland
Dit zijn dé 14 outdoor bestemmingen
Campingvan am Strand von Dänemark