Jungs spielen in Dänemark am Strand

Accommodaties in Denemarken

Summer House at Henne Strand, West Jutland

Verblijf in een accommodatie rondom LEGOLAND®?

Verblijf dan in een accommodatie rondom LEGOLAND® met één van de reisorganisaties uit het onderstaande lijstje. 

Overnachten rondom LEGOLAND®

Foto: Legoland Billund Resort

Kamperen in Denemarken

Het maakt niet uit of je kampeert in een tent, trekkershut, camper of caravan, Denemarken is dé kampeerbestemming en de Deense campings behoren tot de beste van Europa. 

 

Alle campings in Denemarken

Campings midden in de natuur

6 feiten over kamperen in Denemarken

Kampeerprogramma: 'Love for the Campsite'

Foto: Bureauvijftig

Op zoek naar accommodatie aanbiedingen in Denemarken?

Wij hebben de beste aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken voor je uitgezocht. 

4 aanbiedingen (ideaal voor stellen) in het najaar 2020

Ga in het najaar 2020 naar Denemarken en geniet samen van de rust en ruimte. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis of maak een autorondreis. Hieronder vind je scherpe aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken in het najaar 2020.

5 aanbiedingen naar Denemarken in de herfstvakantie 2020

Ga in de herfstvakantie naar Denemarken en geniet van de rust en ruimte met het hele gezin. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis of maak een autorondreis. Hieronder vind je scherpe aanbiedingen voor een vakantie naar Denemarken tijdens de herfstvakantie 2020.

Er samen even tussenuit (met deze aanbiedingen)

Wil je er samen met je partner even tussenuit? Ga naar het land van de Vikingen en hygge! Denemarken is dichtbij (7 uurtjes rijden vanaf Utrecht tot aan de Deense grens) en ideaal voor een heerlijke vakantie waar je tot rust kunt komen.

Aanbiedingen naar Denemarken in augustus 2020

Hoe zou je het vinden om met het hele gezin op vakantie te gaan naar Denemarken? In 2020 kun je in augustus nog goedkoper (met name de laatste 2 weken van augustus) op vakantie naar het land van de Vikingen en hygge.

De vele verschillende manieren om te verblijven in Denemarken

Kom je met je met je hele familie of wil je er samen met je partner even tussenuit? (Allebei prima natuurlijk.) Verblijf op één van de vele campings. Of ervaar het hygge in een gezellig en knus vakantiehuisje. Misschien maak je veel liever een rondreis? Hoe dan ook: Hier vind je de verschillende verblijfsmogelijkheden in Denemarken. 

Campings in Denemarken

Of je nu kampeert in een tent, een trekkershut, een camper of een caravan, je merkt altijd dat de kwaliteit op de Deense campings absoluut tot de beste in Europa behoort. En met een kustlijn van maar liefst 7300 km ben je nooit meer dan 50 km van zee vandaan!

Vakantiehuis

De meeste vakantiehuizen in Denemarken hebben 4 - 6 bedden, maar er zijn natuurlijk ook grotere huizen te vinden. Deze liggen vooral langs de westkust van Denemarken, waar vakantiehuizen ruimte bieden aan tot soms wel 12 personen. Deense vakantiehuizen liggen verspreid door het hele land.

Vakantieparken

In ieder geval is er alles wat een gezin zich tijdens een vakantie wenst. De meeste vakantieparken in Denemarken liggen op een steenworp afstand van zee. Maar ook in het Deense binnenland zijn er vakantieparken. Eigenlijk zijn water en zee in Denemarken altijd dichtbij.

Rondreizen

Denk dan eens aan een rondreis in Denemarken. Op deze manier kun je namelijk Denemarken pas echt ontdekken. Er zijn verschillende reisaanbieders die rondreizen in Denemarken aanbieden.

Verblijf in een vakantiehuis in Denemarken

Foto: VisitDenmark

Hotels in Denemarken

Hotels in Denemarken zijn te vinden in alle soorten, maten en prijsklassen. Vind meer info over hotels in Denemarken hier. 

Hotels in Denemarken

Foto: VisitNordsjælland