VisitDenmark
Hvide Sande Summer House

Vakantiehuis

De meeste vakantiehuizen in Denemarken hebben 4 - 6 bedden, maar er zijn natuurlijk ook grotere huizen te vinden. Deze liggen vooral langs de westkust van Denemarken, waar vakantiehuizen ruimte bieden aan tot soms wel 12 personen. Deense vakantiehuizen liggen verspreid door het hele land.

Aanbieding Novasol

Stevns Klint

Verblijf in de mooiste huizen in Denemarken

De vakantiehuizen van NOVASOL bieden u en uw familie een fijn verblijf langs de Deense kust, maar ook op andere plekken in Denemarken. Van mooie foto’s aan de kust tot weg in de natuur voor de rust, met een vakantiehuis van NOVASOL vindt u altijd iets om van te genieten.  

Bekijk het aanbod van NOVASOL hier

Aanbieding Sol og Strand

Vakantiehuis Sol og Strand

Heerlijk genieten van een ontspannen vakantie! 

Dat kan in een vakantiehuis midden in de Deense natuur. Je huis stem je precies af op je eigen vakantiewensen. Het geeft je vrijheid en gezelligheid en je hebt er volop de ruimte. Sol og Strand verhuurt ruim 6500 vakantiehuizen in de mooiste gebieden van Denemarken.  

Boek hier je vakantiehuis bij Sol og Strand   

 

 

Aanbieding Købmand Hansen

Vakantiehuis Købmand Hansen

Jegum Ferieland - een gezinsvriendelijk vakantiegebied

Gelegen in de prachtige natuur van West-Jutland staan deze gezellige Deense vakantiehuizen. Op het terrein vind je een eigen supermarkt, minigolf, tennisbanen, een kinderboerderij en is er een grote barbecueplaats. Er zijn zowel binnen – als buitenactiviteiten voor jong en oud 

Dit rustige vakantiegebied ligt op rijafstand van vele bezienswaardigheden zoals Tirpitz, Legoland, Givskud Zoo en het Visserij en Zeevaartmuseum. '

Boek bij Købmand Hansen