site logo
Hvide Sande Summer House

Vakantiehuis

De meeste vakantiehuizen in Denemarken hebben 4 - 6 bedden, maar er zijn natuurlijk ook grotere huizen te vinden. Deze liggen vooral langs de westkust van Denemarken, waar vakantiehuizen ruimte bieden aan tot soms wel 12 personen. Deense vakantiehuizen liggen verspreid door het hele land.

Verblijf in een vakantiehuis in Denemarken met Dansk

Meer dan 30.000 Deense Vakantiehuizen vind je op Dansk.nl

Ontdek de vrijheid en ruimte van je eigen vakantiehuis. Je hebt de keuze uit meer dan 30.000 vakantiehuizen op toplocaties in Denemarken. Vakantiehuizen met zwembad, aan zee of in de buurt van bekende topattracties zoals LEGOLAND®? Geen probleem! Een ruim aanbod en de beste aanbiedingen vind je op Dansk.nl. TIP: Een vakantiehuis is extra voordelig in de mei- en herfstvakantie, omdat het dan vaak laagseizoen is in Denemarken. 

Dansk.nl is al ruim 35 jaar dé Denemarken Vakantie Specialist. Onze Denemarken specialisten helpen je graag verder met jouw ideale vakantie. Boek nu met ANVR en SGR zekerheid. 

Bekijk hier alle 30.000 vakantiehuizen in Denemarken op Dansk.nl

 

 

 

 

Verblijf in een Belvilla vakantiehuis in Denemarken

De leukste vakantiehuizen van Belvilla

In een Belvilla vakantiehuis beleef je een sfeervolle vakantie. Onze vakantiehuizen in Denemarken liggen op de mooiste plekken. Boek een karakteristieke vakantiewoning aan de Noordzee of een leuk vakantiehuis in een mooi natuurgebied. Belvilla vakantiehuizen zijn het ideale vertrekpunt om Denemarken te ontdekken!

Bekijk het Belvilla aanbod