Aarhus

In en rondom Aarhus

Aarhus is omringd door mooie natuur

Bezoek de Regio Aarhus als snel als je kunt! Met het knusse Aarhus als beginpunt of uitvalbasis kun je nationale parken, prachtige stranden rondom de tweede stad van Denemarken vinden.

Waarom zou jij Aarhus willen ontdekken?

Aarhus spreek je uit als ‘Oor-hoes’. Zo, dan weet je dit alvast en ben je er nu helemaal klaar voor om de tweede stad van Denemarken verder te gaan ontdekken. Wist je dat Aarhus trouwens in de Lonely Planet Top 10 van plekken die je zou moeten bezoeken staat?

15 dingen om te doen in en rond Aarhus

Denk je aan een bezoek naar Aarhus? Hier vind je 15 dingen die je in en om de hippe tweede stad van Denemarken te bezoeken. Aarhus is perfect voor een lang weekend!

3 iconen van Aarhus (deze mag je niet missen)

Aarhus is misschien een intieme, hygge-achtige stad zijn, maar de tweede stad van Denemarken maakt serieus veel indruk als het gaat om iconische architectuur.

De Oneindige Brug

Deze brug is een vast onderdeel van de ongerepte kust van Aarhus.

De IJSberg

Aarhus Ø is een nieuw stadsgebied, klaar om ontdekt te worden. Het IJSberg gebouw zorgt zeker voor een mooie foto op je Instagram.

Loop door de regenboog van Aros

Het ARoS Aarhus Kunstmuseum is meer dan een cultureel hoogtepunt van Aarhus.

Wilde natuur net buiten Aarhus

Rondom Aarhus vind je veel prachtige natuur. Ga snel kijken wat je bijvoorbeeld allemaal in Djursland kunt zien en doen. 

Djursland: Het wildste stukje Denemarken

Foto: Nationalpark Mols Bjerge

Instagrammers hartje Aarhus

In Aarhus zijn zoveel toffe spots voor Instagrammers om te ontdekken. Deze Instagrammers gingen je al voor.