VisitDenmark
Glamping in Noord-Seeland
De Deense Rivièra:

Noord-Seeland

Vejby Strand

Zandstranden en frisse zeelucht

Het veelzijdige Noord-Seeland kan iedereen op zijn of haar manier ontdekken. Deze regio is ideaal voor mensen die van strand houden, cultuurgenieters en natuurliefhebbers. Maar ook als je je wilt verdiepen in de rijke Deense geschiedenis kun je hier goed vermaken.  Hoe ga jij Noord-Seeland ontdekken? 

 

Natuur: Nieuwe avonturen wachten

In Noord-Seeland kun je allerlei verschillende wandel- en fietsroutes vinden. In het Nationaal Park Koninklijk Noord-Seeland leiden paden je door bossen, open ruimtes, langs de stranden en mooie meren. Spring op de fiets of veter je wandelschoenen en maak je zelf klaar voor nieuwe avonturen

 

Cultuur: Filosofische en Pilgrimwandelroutes

Ontdek de cultuur van Noord-Seeland wandelend. De Esrum-Tisvilde Route en de 'Kierkegaard by nature' route laten je mooie culturele en natuurrijke stukjes van Noord-Seeland ervaren.  

 

Actief: Verken de omgeving op de fiets of bezoek een museum

Huur een fiets en ontdek de natuur van Noord-Seeland vanaf je zadel en stop onderweg voor bijvoorbeeld een bezoek aan het kasteel Frederiksborg of het Louisiana museum voor de moderne kunst. 

Inspiratie voor kids

Deze regio is ook hartstikke leuk voor gezinnen met kids. Bezoek bijvoorbeeld een leuke boerderij of ontdek samen het huis van ontdekkingsreiziger Knud Rasmussen. 

Accommodaties in Noord-Seeland

Je kunt op allerlei manieren verblijven in Noord-Seeland. Hieronder kun jij inspiratie doen voor een leuk verblijf in deze regio.