De beste shopwijken in Kopenhagen

Kopenhagen is de thuisbasis van de wereldberoemde Deense merken en een geweldige plek om te shoppen. Scoor unieke producten, Scandinavische en internationale mode en dat speciale souvenirtje voor thuis. Ontdek de verschillende wijken van Kopenhagen en lees waar je terecht kunt voor de beste koopjes, grootste warenhuizen en kleine boetiekjes. Veel shopplezier!

Trakteer jezelf op een shoptrip naar Kopenhagen 

Kopenhagen is een echte aanrader voor shopaholics! Het centrum van de stad bestaat uit gezellige straatjes met bijzondere boetieks, afgewisseld met bekende merken en chique warenhuizen. Je hoeft niet eindeloos door de stad te struinen om de winkels te bereiken, het commerciële hart ligt in het prachtige oude centrum van de stad en in de bruisende wijken van Kopenhagen. Dus pak je portomonnee en vind je weg naar de beste winkelstad van Scandinavië. 

Arne Jacobsens

Bredgade

Deze grote straat loopt voorbij het Koninklijke paleis Amalienborg en beschikt over de beste antieke kunst en meubelhandelaars. Koop prachtige klassiekers van Arne Jacobsen, Finn Juhl en vele anderen.

Clothes

Share this page