Tivoli Gardens

Tivoli is meer dan alleen een kermis. Het is een historisch juweeltje en een cultureel wonderland in het hart van Kopenhagen.

Tivoli entrance

Het meest bezochte seizoensgebonden themapark ter wereld

Tivoli vermaakt zijn bezoekers al sinds de opening in 1843. Het is het op een na oudste attractiepark ter wereld en 's werelds meest bezochte seizoensgebonden themapark. De veelzijdige mix van achtbanen, attracties, voorstellingen en cultuur maken van het park een echte traktatie voor zowel volwassenen als kinderen.  

Vanaf het moment dat je door de poort loopt, stap je in een wereld van sprookjes, exotische landen en spannende attracties. Je kunt hier echt voelen dat vele generaties ook talloze dingen gezien en beleefd hebben, zelfs Hans Christian Andersen is in Tivoli geweest. Voor de waaghalzen biedt het park een van 's werelds hoogste kettingcarrousels en een aantal spannende achtbanen. 

Romance

Romantiek in Tivoli

Als de avond valt krijgt Tivoli een hele andere uitstraling. Maak met je partner een romantische wandeling langs de mooi verlichte bomen en paden en geniet van een hapje en drankje in de cafés en restaurants. Bovendien kun je 's avonds ook een ritje maken in de vele attracties. Het is op sommige dagen zelfs mogelijk om in Tivoli in het huwelijksbootje te treden

Share this page