Kerstmis in Denemarken

Kerstmis in Denemarken is een magische tijd. Wanneer de dagen korter worden en de temperatuur daalt, raken de Denen steeds meer in de feeststemming. Het kerstfeest begint in Denemarken al vroeg en staat vol met tradities, lekker eten, plezier maken en goed gezelschap.
Op deze pagina vind je inspiratie, evenementen en achtergrondinformatie om zelf Kerstmis in Denemarken te vieren!

Lees meer over de Deense kerstmarkten, kerstconcerten, kerstshoppen, Deense kerstlekkernijen en tradities en kom te weten wat een Deense kerst zo bijzonder maakt.

Kerstmis in Tivoli

Tivoli in Kopenhagen wordt elk jaar omgetoverd tot een sprookjesland vol met lichtjes, muziek en magische belevenissen voor het hele gezin.

Christmas in Denmark

Kerstmis in de Deense regio's

Heel Denemarken raakt in de feeststemming tijdens deze tijd van het jaar. Ontdek welke kerstactiviteiten de verschillende Deense regio's dit jaar voor jou in petto hebben. 

Deense kerstmarkt in Tønder

Deense kerstmarkten

Neem een kijkje bij een van de vele Deense kerstmarkten die in het hele land plaatsvinden. Geniet van de gezellige sfeer en proef verschillende culinaire lekkernijen. 

Deense kerstlekkernijen

Deense kerstlekkernijen

De Denen houden van lekker eten, zeker in de kerstperiode!

Deense kerstkalender

Deense kersttradities

Rood-witte papieren harten, hand in hand dansen en zingen rond de kerstboom met échte kaarsen en lekker eten. Het zijn allemaal typisch Deense kersttradities. 

Shoppen in Kopenhagen

Shoppen in Kopenhagen

De beste plekken waar je Deens design kunt bemachtigen. 

Iconen in het Deens design

De grootste namen achter de rijke geschiedenis van Deens design. 

Hotels in Denemarken

Hotels

Ben je op zoek naar een schilderachtige hotel in de natuur of een designhotel in Kopenhagen? In Denemarken vind je hotels in alle soorten en maten, voor ieder verblijf!

Designhotels in Denemarken

Designhotels

Ben jij op zoek naar luxe designhotels? Denemarken heeft meerdere luxe hotels in verschillende regio's.

Vakantiehuis in Denemarken

Vakantiehuis aan zee!

Ga je samen op vakantie of juist met het hele gezin? In Denemarken is er voor iedere gezinssamenstelling een ideaal vakantiehuis.