Skive Fjord Camping

Kamperen in Denemarken

Family playing football at camping site

Campings in Denemarken

Denemarken is een ideale vakantiebestemming voor mensen die van kamperen houden. De campings zijn altijd netjes en op fantastische locaties. De Deense campings zijn erg kindvriendelijk en liggen vaak dichtbij een strand. 

Nysted Strand Camping

6 feiten over kamperen in Denemarken

Camping in Vejers Strand an der Dänischen Nordsee

Ga je met je camper naar Denemarken? Dit is wat je moet weten.

Alles over kampeerprogramma: 'Love for the Campsite'

Acht vijftigplussers maken samen met reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens een onvergetelijke kampeerreis door Denemarken.  Kijk mee vanaf 10 oktober 2019 iedere donderdag om 21.30 uur en iedere zaterdag de herhaling om 18.30 uur bij de zender ONS.

De bestemmingen uit 'Love for the Campsite'

Ook fan van het programma 'Love for the Campsite'? Dit zijn de bestemmingen waar werd gekampeerd. Misschien zit er een regio tussen die jij ook zou willen ontdekken?

 

Achter de schermen: Goed voorbereid op reis naar Denemarken

Neem een kijkje achter de schermen bij 'Love for the Campsite' op de site van de ANWB. Lindsey reist samen met de deelnemers en presentatoren op kampeerreis door Denemarken. Hier kun je wekelijks een nieuwe aflevering vinden.

Lindsey - Love for the Campsite

Love for the Campsite - Achter de schermen

Volg 'Love for the Campsite' op social

Je kunt natuurlijk 'Love for the Campsite' ook overal online volgen. Op Instagram delen we de leukste foto's van het programma en op VisitDenmarks Facebook-pagina kun je allerlei leuke 'achter de schermen' content vinden.