Familie in einem Camping-Zelt bei Nacht in Dänemark

Kamperen in Denemarken

Frau kocht auf einem Campingplatz in Dänemark

Kamperen in Denemarken: Thuis in de natuur

In Denemarken kun je meer dan 400 campings vinden en hier kun jij je laten inspireren voor een kampeervakantie bij ons. Onze campings zijn kindvriendelijk, netjes, vaak midden in de natuur en dichtbij een strand. 

Nysted Strand Camping

6 feiten over kamperen in Denemarken

Jutland: kamperen midden in de natuur

Jutland ligt lekker dichtbij - Op slechts 600 km rijden vanaf Utrecht. Voor je het weet ervaar je de rust en ruimte waar Jutland zo bekend om staat. Jutland heeft een gevarieerd natuurlandschap met brede zandstranden aan de westkust en intieme strandjes aan de oostkust. Je vindt er gezellige kustplaatsjes, volop bezienswaardigheden, mogelijkheden voor activiteiten en attracties. 

 

Kamperen in Denemarken begint hier

Vind de camping van je dromen! Kies uit meer dan 220 unieke en prachtig gelegen campings in 'The Land of Everyday Wonder'.

Go Glamping is located near Roskilde on Zealand

DK-Camps: Meer dan 220 campings in Denemarken

Met Scandlines van Duitsland naar Denemarken

De veerboten van Scandlines brengen je snel van Duitsland naar Denemarken. De overtocht van Puttgarden naar Rødby Havn duurt slechts 45 minuten en ieder half uur vertrekt er een boot richting Denemarken (en Duitsland). De veerboot van Rostock naar Gedser vaart 10 keer per dag en deze overtocht duurt een uur en 45 minuten.

Scanlines

Alles over kampeerprogramma: 'Love for the Campsite'

Acht vijftigplussers maken samen met reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens een onvergetelijke kampeerreis door Denemarken.  Kijk mee vanaf 10 oktober 2019 iedere donderdag om 21.30 uur en iedere zaterdag de herhaling om 18.30 uur bij de zender ONS.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de vakantiebestemming Denemarken (incl. aanbiedingen en handige tips!).

Deze Instagrammers gingen je voor...

Deze Instagrammeres hebben al eens bij ons gekampeerd? Als jij ook bij ons komt kamperen, tag je dan jouw Instagramfoto's ook met #VisitDenmark of @govisitDenmark?