Skive Fjord Camping

Kamperen in Denemarken

Family playing football at camping site

Campings in Denemarken

Denemarken is een ideale vakantiebestemming voor mensen die van kamperen houden. De campings zijn altijd netjes en op fantastische locaties. De Deense campings zijn erg kindvriendelijk en liggen vaak dichtbij een strand. 

6 feiten over kamperen in Denemarken

Foto: Nysted Strand Camping

De mooiste campings van Denemarken

Vind en boek bij deze reisorganisaties de mooiste campings van Denemarken.

BIKE & STAY DK: Handige app voor fietsers

"Bike and Stay DK" is je persoonlijke gids met informatie over bezienswaardigheden en campings langs 26 Deense Panorama fietsroutes.

Ga je met je camper naar Denemarken? Dit is wat je moet weten.

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

Alles over kampeerprogramma: 'Love for the Campsite'

Acht vijftigplussers maken samen met reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens een onvergetelijke kampeerreis door Denemarken.  Kijk mee vanaf 10 oktober 2019 iedere donderdag om 21.30 uur en iedere zaterdag de herhaling om 18.30 uur bij de zender ONS.

Officiële website: 'Love for the Campsite'

Vind hier alle info over 'Love for the Campsite': hét nieuwe feelgood kampeerprogramma met Ron Brandsteder en Patrick Martens bij de zender ONS.

Overnacht zelf op een camping uit het programma

In 'Love for the campsite' verblijven de kandidaten en reisleiders op verschillende campings in Denemarken. Wij hebben  ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Misschien slaap jij binnenkort zelf op één van deze campings?

Activiteiten uit 'Love for the Campsite'

Wij hebben de activiteiten uit 'Love for the Campsite' voor je op een rijtje gezet. Kun je ze zelf ook doen!

De bestemmingen uit 'Love for the Campsite'

Ook fan van het programma 'Love for the Campsite'? Dit zijn de bestemmingen waar werd gekampeerd. Misschien zit er een regio tussen die jij ook zou willen ontdekken?

 

Zuid-Jutland

Limfjord

Noord-Jutland

Zuid-Seeland

Achter de schermen: Goed voorbereid op reis naar Denemarken

Neem een kijkje achter de schermen bij 'Love for the Campsite' op de site van de ANWB. Lindsey reist samen met de deelnemers en presentatoren op kampeerreis door Denemarken. Hier kun je wekelijks een nieuwe aflevering vinden.

Love for the Campsite - Achter de schermen

Foto: Lindsey (ANWB)

Volg 'Love for the Campsite' op social

Je kunt natuurlijk 'Love for the Campsite' ook overal online volgen. Op Instagram delen we de leukste foto's van het programma en op VisitDenmarks Facebook-pagina kun je allerlei leuke 'achter de schermen' content vinden.