Nieuw kampeerprogramma: 'Love for the Campsite'

Acht vijftigplussers maken samen met reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens een onvergetelijke kampeerreis door Denemarken.  Kijk mee vanaf 10 oktober 2019 iedere donderdag om 21.30 uur en iedere zaterdag de herhaling om 18.30 uur bij de zender ONS.

Lees meer

Achter de schermen: Goed voorbereid op reis naar Denemarken

Neem een kijkje achter de schermen bij 'Love for the Campsite' op de site van de ANWB. Lindsey reist samen met de deelnemers en presentatoren op kampeerreis door Denemarken. Hier kun je wekelijks een nieuwe aflevering vinden.

Lees meer

De bestemmingen uit 'Love for the Campsite'

Ook fan van het programma 'Love for the Campsite'? Dit zijn de bestemmingen waar werd gekampeerd. Misschien zit er een regio tussen die jij ook zou willen ontdekken?

 

Lees meer

Volg 'Love for the Campsite' op social

Je kunt natuurlijk 'Love for the Campsite' ook overal online volgen. Op Instagram delen we de leukste foto's van het programma en op VisitDenmarks Facebook-pagina kun je allerlei leuke 'achter de schermen' content vinden.  

Lees meer

Kampeerland Denemarken

Denemarken is een ideale vakantiebestemming voor mensen die van kamperen houden. De campings zijn altijd netjes en op fantastische locaties. De Deense campings zijn erg kindvriendelijk en liggen vaak dichtbij een strand. 

Lees meer